Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: JAMEZDIN pre 5 godina bio zvezda šoua JA IMAM TALENAT! Pogledajte VIDEO

Bez boje na licu i mršaviji 10 kilograma, Jamezdin oduševio ANU NIKOLIĆ!

Published

on

Marko Jovičić mladi je glumac kog je cela Srbija i upoznala kao Jamezdina u megapopularnoj seriji „Igra sudbine“ čiju drugu sezonu gledamo na kanalu TV Prva, a treća nam se lagano približava. Njegova pojava nezaobilazna je, te svi koji gledaju „Igru sudbineMarka znaju kao bivšeg gazdu kafane „Nema nade“ koja sada pripada Debeljku, a u kojoj se dogodilo toliko ključnih trenutaka od presudne važnosti za ovu seriju.

Ipak, Jamezdin je na kraju svoju kafanu prodao Luki Kanačkom u zamenu za posao u Kan Holdingu, gde je, ne sumnjamo, veoma koristan izvor informacija za porodicu kanački.

Međutim, za Marka Jovičića postoje još tri veoma važna podatka. Prvi je taj da je upravo Marko kasting menadžer serije „Igra sudbine„, te ako se pitate kako se ulazi u magični svet Kanačkih, Ožegovića i ostatka ekipe – eto odgovora. Ključevi kapije su kod Jamezdina. Druga stvar je to da je Marko Jovičić u trećoj sezoni postao i jedan od reditelja popularne serije, te već na prvoj klapi možete pročitati i njegovo ime.

E, sad, ono najvažnije. Iako je veliku popularnost stekao sa ulogom Jamezdina u čuvenoj seriji, daleko od toga da Marko već nije imao blistave trenutke pred višemilionskim auditorijumom.

Naime, Marko je pre nekoliko godina učestvovao u rijaliti takmičenju „Ja imam talenat“ gde je svojim nastupom oduševio žiri u kom su tada bili i Ana Nikolić, Danica Maksimović i Rasta. U nastavku možete videti kako je izgledao Markov nastup, a uprkos tome što mu lice nije prefarbano, i što je evidentno mršaviji (i odlično izgleda) lako je prepoznati glumčevu pozitivnu energiju.

Ali, to nije sve. Marko je još jedan izlet u vode umetničkog performansa imao kao dete. Verujemo da se svi sećate njegovog hita „Dimi, dimi“.

 

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

 

Advertisement