Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3: Komarac je mrtav, ali stiže LJUŠTURA! Evo KO ga GLUMI! Oduševićete se!

Ima pištolj i Adu Kanački drži NA NIŠANU!

Published

on

Igra sudbine  pre nekoliko dana počela sa snimanjima nove sezone, a već se može reći da žari i pali. Kao što smo već pisali, u seriju stižu novi likovu i novi glumci. Među prvima za koje smo saznali bio je verovatno i najzgodniji i najatraktivniji srpski glumac Slobodan Sloba Stefanović. On će u seriji tumačiti fitnes instruktora, a kao što smo videli među prvim klijentkinjama biće mu i Aleksina Mila. Hoće li se u teretani roditi nelke iskrice iuzmeđu ovo dvoje – saznaćemo.

Međutim, Milica Milša nedavno je podelila na instagramu sa fanovima fotografiju sa prvog snimajućeg dana i postavila pitanje radoznalim pratiocima serije – ko sedi prekoputa Ade Kanački.

Naravno, mi ne bismo bili mi da se odmah nismo upecali i bacili u potragu. I saznali smo! Možda ne baš ko sedi za stolom sa njom, jer nas malo buni boja sakoa, ali vrlo je verovatno da je možda reč baš o njemu. Ali i ako nije za stolom, jeste nedaleko od stola Ade Kanački i drži je – na nišanu!

Ono što smo otkrili jeste ko je novi glumac koji će biti pojačanje u trećoj sezoni „Igre sudbine“! To je mladi glumac Rade Ćosić, zvezda filma „Ekipa“, koji se zvanično pridružio seriji. Ono što nas buni jeste pištolj koji drži u ruci. Kome je namenjen metak iz njegove cevi, pitamo se sad!

Rade Ćosić Igra sudbine Ljuštura

Rade Ćosić kao Ljuštura u seriji Igra sudbine

 

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement