Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE ŠOK! Elena je PREVARILA Bojana, a on to nije ni SHVATIO! Evo o čemu je REČ!

Petar i Elena postaju najbolji prijatelji!

Published

on

Kolo sreće nas uvodi u dešavanja posle kojih više ništa neće biti isto. Elena i Petar su uspeli da izvedu svoju zamisao. Nebojša je prošvercovan kao Marin sin u porodicu Raketić. Zahvaljujući Petru ovu laž potvrdio je i lažirani DNK test. Naizgled, Petar i Elena sada su sigurni i više ništa im ne može pokvariti uspeh plana. Skoro ništa.

Postoje samo dve stvari. Za jednu znaju, ali o drugoj i ne sanjaju.

Prva je Elenin zadatak. To je Bojan. On je jedini koji svojim nepoverenjem prema Nebojši može poljuljati sve što su Petar i Elena pažljivo gradili planirajući kako da se domognu Marinog novca. Bojan svojim stalnim zapitkivanjem „buši“ Marino samopouzdanje i budi crva sumnje u njoj. Toga su Elena i Petar svesni, i zato kreću u akciju.

Elena preduzima neophodne korake kako bi se približila Bojanu. Veoma inteligentno, poštujući onu staru maksimu „Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže“, Elena odlučuje da pridobije Bojanovo poverenje. Ona mu se „otvara“ i tokom razgovora priznaje mu da i ona sumnja u to ko je Nebojša.

Kako saopštava Bojanu, njen je glavni zadatak da zaštiti Maru, a Mara, smatra ona, ponekad može biti suviše lakoverna i povodljiva. Baš zbog toga joj i nije drago što je tako lako poverovala u to da joj je Nebojša sin. Bojan u tom trenutku počinje da veruje da Elena i nije tako loša što je Eleni bio i cilj. Da ga pridobije na svoju stranu kako ne bi dalje pravio probleme. Ali, ona se ne zaustavlja tu.

Kroz razgovor njih dvoje dolaze do zajedničkog zaključka da uprkos tome što je DNK potvrdio da je Nebojša zaista Marin sin, ostaje činjenica da o Nebojši niko ništa ne zna. Ni kakav je, ni koja je njegova prošlost, da li je dobar ili loš i koje su njegove namere.

Elena je tako uspela da prevari Bojana. U dva koraka ga je matirala nateravši ga da više i ne razmišlja o tome da li je Nebojša zaista Marin sin i da li su rezultati testa istiniti, već da taj test i činjenicu da mu je Nebojša brat prihvati kao realnost. U zamenu za to, ponudila mu je svoje savezništvo u raskrinkavanju prave ličnosti njegovog novostečenog brata. Time je Bojan pao pod Eleninu kontrolu, a da toga čak nije ni svestan.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement