Connect with us

SAPUNICE

SILA na STUBU SRAMA! Zbog OVE izjave Španci je OBOŽAVAJU, a Turci MRZE! Evo o čemu je REČ!

Džansu Dere ima armiju obožavalaca u Španiji!

Published

on

Sila koju je u istoimenoj turskoj seriji pre deceniju i po u turskoj seriji dočarala verovatno jedna od najlepših tamošnjih glumica Džansu Dere učinila je baš ovu lepoticu večnom. Džansu je zahvaljujući ovoj roli ostala najtraženija, ali i najskuplja TV zvezda, što je i razlog malog broja serija koje je snimila posle čuvene telenovele.

Ovih dana, njena nova serija „Nevernik“ u kojoj tumači lik mlade doktorke Asje, koja u ovom psihološkom trileru zasnovanom na originalnoj BBC seriji „Doktor Foster“ sumnja u to da ju je suprug prevario, osvaja Španiju. Serija se u turskoj emituje na kanalu Antena 3 i beleži odlične rezulztate gledanosti. Uz svaku epizodu je više od 2 miliona gledalaca, a rejting serije dostiže odličnih 15.6 %.

Time je Džansu potvrdila svoj status velike zvezde, a u Španiji ima čitavu armiju obožavalaca. Radnja serije je veoma specifična pa je Džansu svojom ulogom pobrala sve simpatije ženskog dela publike za koju je priča o neverstvu u braku gotovo pa večna tema.

Naime, iz epizode u epizodu njena Asja otkriva novi delić užasne istine o svom suprugu shvativši da već godinama živi u jednoj velikoj laži.

Povodom ove uloge nedavno se u medijima obratila i lepa glumica podržavši sve prevarene žene prebacivši krivicu za neverstvo u braku isključivo na muškarce.

– Žena nikad nije kriva. Kakve god da su okolnosti i šta god da je prethodilo prevari. Kriv je onaj koji je počinio preljubu, jer je na njemu bila odluka upustiti se ili ne u takav čin. Nijedna žena ne može biti toliko loša da bi zaslužila da bude prevarena – poručila je Džansu i tim rečima oduševila sve obožavateljke u Španiji.

Međutim, dok su Španjolke ovu izjavu dočekale sa ovacijama, Dereova je u rodnoj zemlji dočekana na nož. Kako je sredina iz koje je potekla orijentisana ka muškarcima, a ženu posmatra kao nekoga ko je dužan da bude oslonac svakog braka i porodice, turska javnost je Džansuinu izjavu doživela kao provokaciju kojom se žene pozivaju na pobunu.

Sledi li zbog ove nesmotrenosti linč za Džansu kao što ga je svojevremeno doživela Merjem Uzerli kada je postala isuviše slavna za turski muški svet?

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

 

Continue Reading
Advertisement