Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 51. epizoda: Ognjen zatiče Anastasiju u Markovoj sobi! Pao mu je mrak na oči! Hoće li je ubiti?

U utorak, 21. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 51. epizoda (utorak, 21. decembar, u 21.00): Ognjenova narav postaje sve opasnija po okolinu, a i po njega. On besni zbog toga što mu je dete plakalo čitavu noć, ali ga Kruna smiruje. Iako je postao previše besan i negativno utiče na svoju okolinu, Kruna brani Ognjena kod Kristine govoreći kako je ona bila zaljubljena u njega još od prvog maskembala u kojem je Ognjen bio njen princ.

Adam pokušava da uplete Ognjena u skandal Vojin Konstantinović / Lazar Rajić, kako bi ga namerno diskreditovao kod Branka.

Marko nastavlja da zavodi i Anastasiju i Aleksandru, kupujući im obema poklone. Nakon saznanja da Branko i Kristina nameravaju da usvoje Stefanovog sina Davida, Aleksandra se uplete u čitavu priču i zatraži starateljstvo nad njenim unukom. Budući da Kristinin razvod od Marka još nije završen, Branko objašnjava da moraju da sačekaju dva meseca pre usvajanja deteta.

Dinastija 51. epizoda: Adam preti Aleksandri da će je uništiti!

Ognjen koji besno traži Anastasiju zato što nije pored svog deteta, nalazi je samu u Markovoj hotelskoj sobi. Ognjen napadne Anastasiju nazivajući je kurvom i fizički je napada. Marko stiže i spasava je. Zabrinut zbog svog nenormalnog ponašanja, Aleksandra odlučuje da pošalje Ognjena na odmor.

Adam priznaje majci da je Ognjenovu kancelariju ofarbao otrovnom smrtonosnom smešom. Adam preti Aleksandri da će je, ako ga ona prijavi ili razotkrije, uplesti u svoju mrežu, i da će reći da je sve instrukcije o trovanju Ognjena dobio upravo od nje.

U seriji Dinastija 51. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement