Connect with us

Serije

MAGNUM se vraća na kanal FOX sa premijernom 3. sezonom! Evo i kada

Od 22. decembra, radnim danima u 20.00

Published

on

Bivši pripadnik američkih foka iz Avganistana i privatni detektiv Tomas Magnum, koji koristi svoje vojne veštine kako bi rešio najteže slučajeve na Havajima, vraća se 20. decembra na kanal FOX (radnim danima u 20.00) u trećoj sezoni popularne akcione krimi-drame “Magnum”.

Zbog pandemije korona virusa, novi ciklus je sa prvobitnih 20 smanjen na 16 epizoda, ali upravo to je doprinelo da serija bude još dinamičnija i uzbudljivija. Tokom cele sezone, kao specijalni gosti pojavljuju se junaci sestrinske serije “Havaji 5-0”, što je razlog više da i ljubitelji ove, nedavno završene krimi-drame budu radnim danima od 20.00 uz kanal FOX.

U univerzumu serija autora Pitera M. Lenkova (“Mekgajver” je deo ove akcione TV trojke), nema korona virusa, pa detektivski tandem Magnum – Higinsova ima pune ruke posla. Međutim, lepa Džulijeta ne zapostavlja ni privatni život. Sa novom sezonom lova na loše momke, ona započinje i vezu sa zgodnim doktorom Itanom Šahom (Džej Ali).

Osim leptirića, postoji mogućnost da poleti i “perje”, jer Magnum nije baš oduševljen njenim ljubavnim statusom. Ipak, rešavanje slučajeva ostaje na prvom mestu, pa će tako već u prvoj epizodi biti akcije na pretek. Magnuma i Higinsovu angažuje Helen, koja želi da pronađe svog nestalog brata Maksa.

Ispostaviće se da je ona samo htela da je detektivi odvedu do njega, kako bi ga ubila. Maks ju je strpao u zatvor na 15 godina, optuživši je za zločin koji nije počinila. Nakon što svoje namere sprovede u delo, Helen beži, a Džulijeta biva ranjena, zbog čega završava u bolnici. Ispostaviće se da će joj život spasti njen budući dečko…

Glavne uloge u seriji “Magnum” igraju: Džej Hernandez (Tomas Magnum), Perdita Viks (Džulijet Higins), Zakari Najton (Orvil Rik Rajt), Stiven Hil (Ti Si), Ejmi Hil (Kumu) i Tim Kang (Gordon Katsumoto).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Advertisement