Connect with us

Serije

“Istražitelji iz Majamija” vraćaju se u sedmoj sezoni na kanal FOX

Od 29. decembra, radnim danima u 19.00

Published

on

Dobitnik Zlatnog globusa Dejvid Karuso, kao čuveni poručnik Horejšio Kejn, ovog hladnog decembra povešće nas u tropsku Floridu, u premijernoj, sedmoj sezoni akcione krimi-drame “Istražitelji iz Majamija”, koju pratimo od 29. decembra (radnim danima u 19.00) na kanalu FOX.

U luksuznom raju, loši momci nikada ne spavaju. A kada upeče zvezda i meci polete, Horejšio ostaje smiren, dok mu pogled skrivaju sunčane naočare. Ipak, na kraju prethodnog ciklusa videli smo da i naizgled svemogući direktor kriminalističke laboratorije ima loše dane i da nije otporan baš na svaki udarac svojih protivnika. Jedan metak promenio je sve. Ali, ukoliko očekujete Horejšijevu sahranu, onda ne poznajete Majami.

Nova sezona počinje eksplozivno, tek koji trenutak nakon što je metak na aerodromskoj pisti pokosio Kejna. Keli Dukejn bori se da održi tim na okupu i pronađe ubicu svog partnera. Nekoliko osumnjičenih imena odmah će isplivati na površinu, a pod znak sumnje pašće i jedan član Kejnove ekipe. Istraga će istražitelje odvesti u potragu za mecima sposobnim da probiju oklopna vozila, koja su već preplavila ulice Majamija.

Neumorni pripadnici reda i zakona, u nastavku sedme sezone, istraživaće ubistvo koje se odigralo u vazduhu, ali i u televizijskoj emisiji – uživo. Dodajte tome uspon ruske mafije, spasavanje povređenih iz zapaljene zgrade, koja svaki čas preti da će se srušiti, i krađu u svetu visoke mode – dobićete prosečan dan u Majamiju.

Glavne uloge: Devid Karuso (Horejšio Kejn), Emili Prokter (Keli Dukejn), Adam Rodrigez (Erik Delko), Džonatan Togo (Rajan Volf), Reks Lin (Frenk Trip) i Eva LaRu (Natalija Boa Vista).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2008 CBS BROADCASTING INC. ALL RIGHTS RESERVED

Advertisement