Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 389. epizoda: Evo U KOGA je Mila uperila PIŠTOLJ! Sledi veliki ŠOK!

Šokiraćete se kada shvatite o čemu je reč!

Published

on

Igra sudbine 389. epizoda koja je na programu u sredu, 22. decembra od 20.00 na TV Prva, konačno će nam doneti odgovore na pitanja koja su nas u prethodnih nekoliko dana silno namučila. A glavno je – šta se to dogodilo sa Milom?

Ako povežemo kockice, evo naše teorije šta se tu sve izdogađalo. Riter je očigledno ucenio Milu. Pretpostavljamo da joj je poslao snimke kako snajper cilja prvo u Nadu i Ružu, a zatim i u Aleksu. Da ih ne bi ubio, MIla je morala da pristane da obavi nešto za njega. I kao što smo videli, Mila je pristala na taj dogovor, jer nije imala drugog izbora.

Postavlja se pitanje – na šta je to Mila pristala? I to isto pitanje ona postavlja Riteru, sa pištoljem uperenim pravo u njegovu glavu?

Međutim, da se prvo pozabavimo Pančetom. Van sebe od besa zbog priča o rušenju, Pančeta upada kod Ade u kuću i posle par reči upućenih nesuđenoj kumi, nasrće na investitora Nikšu. Posle incidenta sa Riterom, Sofija se poverava Zvonimiru rečima da imaju posla sa ozbiljnim psihopatom. U međuvremenu, Mila poteže pištolj na Ritera i zahteva da joj kaže šta još hoće sada kada je ispunila sve njegove zahteve…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 389. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement