Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 53. epizoda: Branko saznaje da je Ognjen trovan! Evo ko je osumnjičen

U četvrtak, 23. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 53. epizoda (četvrtak, 23. decembar, u 21.00): Ognjen je u bolnici posle kolapsa koji je imao. Kristina je zabrinuta za Branka, koji je sve vreme sa Ognjenom, naročito zato što je Branko već nedavno imao tragičan gubitak – nestanak sina Stefana.

Adam i Aleksandra su u strahu da će biti otkriveni, a ujedno su i u zategnutim odnosima zbog toga što je Ognjen zavšio u bolnici. Aleksandra ne pušta Adama da ide da poseti Ognjena,  u strahu da će ih odati, dok Adam misli da je ona ta koja je izgubila samokontrolu.

Branko je sve vreme uz Ognjena, bez obzira na njegov razvod od Anastasije. Anastasija nije u Beogradu, ali saznaje od oca da je Ognjenovo stanje ozbiljno. Adam detaljno sređuje kancelariju, da bi sakrio tragove otrova.

Dinastija 53. epizoda: Marko zavodi Anastasiju

Kristina, posle vesti da je Stefan mrtav, brine o malom Davidu. Branko se teško miri sa činjenicom da je Stefan mrtav. Zapravo, Stefan se, nakon nezgode, oporavlja u jednoj privatnoj beogradskoj bolnici, na intenzivnoj nezi. Svi i dalje misle da je sa Sulavezija u Beograd prebačen Stefanov partner Boris. Niko ne sluti da u bolnici leži zapravo Stefan Kadić.

Jovan traži od Branka da Kruni da otkaz, jer joj nije plaćao fakultet da bi ona radila kao dadilja malom Branku. Anastasija je van grada, tuguje u luksuznom hotelu nakon razvoda, a tu se pojavljuje i Marko Jakovljević.  On se nalazi u istom hotelu kao i Anastasija, pokušava da se predstavi kao prijatelj na koga može da računa dok je u nesreći, odnosno u procesu razvoda, i to koristi da joj se nabacuje.

Niko još uvek ne zna šta je sa Ognjenom. Adam posećuje Ognjena da bi se uverio šta lekari znaju, odnosno da li je Ognjen povratio sećanje. Dr Jevrić iznenadi Adama posetom, što se njemu ne dopada. Kruna Arsić posećuje Ognjena u bolnici, proba da mu kaže da je zaljubljena u njega, ali on pada u san jer je još uvek loše.

Stefan izlazi iz bolnice

Adam nudi Kruni da radi za njega kao prevodilac. Aleksandra, takođe, posećuje Ognjena u bolnici da bi otkrila da li se saznala istina o trovanju ili ne.

Stefan se sprema za izlazak iz bolnice, jer je dobro nakon uspele transplantacije. Na kraju epizode, kada Aleksandra konačno smogne snage da se vidi sa Brankom i kaže mu da je ona vlasnica Ognjenovih deonica, Branku javljaju iz bolnice da je otkriven uzrok Ognjenovih neuroloških problema, a to je trovanje neurotoksinom.

U seriji Dinastija 52. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement