Connect with us

Domaće serije

Vuk Kostić ODBIO ulogu koja je proslavila Miloša Timotijevića! Evo i KOJU!

Timotijević je 15 godina čekao na priliku života!

Published

on

Vuk Kostić ODBIO ulogu koja je proslavila Miloša Timotijevića! Evo i KOJU!

Miloš Timotijević tokom poslednjih nekoliko godina jedan je od najtraženijih domaćih glumaca. Samo u poslednjih nekoliko domaće TV nebo obeležile su barem tri njegove bitne uloge – u seriji „Besa„, filmu i seriji „Južni vetar“ i seriji „Pevačica„.

Ono što svi znamo o njemu jeste da je karijeru započeo u hit seriji devedestih godina „Srećni ljudi“, odakle ga svi pamtimo kao telohranitelja. Posle toga je usledila uloga u filmu „Stršljen“, a onda je čekao 12 godina da bi mu se ukazala prilika u seriji „Vojna akademija“. Miloš je tada imao 37 godina.

– Uloga u „Vojnoj akademiji“ nije bila glavna, ali je bila značajna i mnogo mi je donela. Tu sam prvi put stekao baš veliku popularnost. Za to mogu da zahvalim Vuku Kostiću, jer je odbio ulogu poručnika Vidoja Vasiljevića, koja je na kraju pripala meni – priča glumac i objašnjava zbog čega je morao toliko dugo da čeka na velike uloge:

– Mnogi reditelji su me u prošlosti uvek viđali za sporedne likove, da li zbog mog izgleda ili ko zna čega… Nikad nisam bio čovek koji odlazi na premijere i koji se nameće ljudima. Možda je to jedan od razloga zbog kojeg ranije nisam dobijao glavne uloge ni stekao popularnost. U prošlosti kod nas uopšte nisu bile pisane serije i noseće uloge za likove kao što sam ja. Danas se sve promenilo, ima mnogo kriminalističkih serija i filmova i moj fizički izgled je došao do izražaja.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

 

 

 

 

Advertisement