Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 54. epizoda: Aleksandra i Adam će uništiti Ognjena i Branka! Evo i kako

U ponedeljak, 27. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 54. epizoda (ponedeljak, 27. decembar, u 21.00): Advokat Andrija Tekijaški dolazi da pomogne Branku Kadiću da se oslobodi Aleksandre koja se domogla Ognjenovih deonica u “Kadvest Groupi”.

Aleksandra organizuje da se Ognjen prebaci u bolnicu u Švajcarskoj, kako bi se oporavio, odnosno da bi bio što dalje od firme koju su Adam i ona sada preuzeli, iskoristivši njegovu mentalnu slabost da potpiše štetne ugovore posle trovanja.

Kristina i Branko počinju da sumnjaju da iza trovanja stoji Aleksandra, koja u poslednje vreme naglo menja raspoloženje. Adam se protivi Aleksandrinoj odluci da ide sa Ognjenom u Švajcarsku, jer tako daje više vremena Branku da je spreči u nameri da “Kavdest Group” pripoji “Konstant Holdingu”.

Dinastija 54. epizoda: Ognjen se vraća u vilu Kadića

Branko dolazi u bolnicu i sprečava Aleksandru da odvede Ognjena u Švajcarsku, jer se lekari sa tim ne slažu. On ubeđuje Ognjena da se iz bolnice vrati kući, odnosno u vilu Kadić, bez obzira na situaciju sa Anastasijom.

Nakon izlaska iz bolnice, Ognjen se u vili Kadić ponovo sreće sa Krunom Arsić koja brine o njegovom i Anastasijinom detetu. Ta scena ga razneži.

Doktor objašnjava Branku da se Ognjen otrovao goveđim anestetikom i nema pojma gde se susreo sa ovom supstancom. Branko sredi sa advokatom da se niko od članova upravnog odbora ne pojavi na sastanku na kome Aleksandra planira da spoji firme.

Kruna se tokom noći ubacuje u Ognjenovu sobu i započinje sa njim romansu. Nakon pregleda, doktor smatra da je Ognjen sada u dobrom mentalnom stanju, i obećava Branku da će mu pomoći da dobije papir o tome da je Ognjen bio neuračunljiv zbog toksina.

Kruna provodi noć sa Ognjenom

Marko na svoj nenavalentan način muva Anastasiju. Po povratku kući, Kristina vidi kako Marko ljubi Anastasiju.

Mali Branko, kome je lepo sa Krunom je zaboravio ko je Anastasija, što kod Anastasije budi grižu savesti da li je dobra majka. Kruna posle noćne avanture sa Ognjenom više ne želi da radi za Adama. Međutim, Adam je uporan.

Aleksandra pokušava da upozori Anastasiju da se kloni Marka jer je agresivan. To je, međutim,

ne sprečava da se muva sa Markom. Ali, on je vrlo suzdržan. Ognjen predlaže Anastasiji da se pomire, međutim ona ne želi jer smatra da je Ognjen prikriveni nasilnik i ne veruje u Kristininu priču da je za njegovo ponašanje kriv ketamin.

Branko saznaje da je Stefan živ!

Ana Marija preko advokata javlja da će dati starateljstvo nad Davidom Branku i Kristini.

Stefan u “La Miražu” sreće Anastasiju. Ona ga u prvi mah ne prepozna, ali kada Stefan skine naočare Anastasija počne da skače od sreće i snažno zagrli brata.

Branko otkriva da je Stefan živ, nakon što mu Anastasija pošalje vajber poruku sa Stefanovom slikom. Aleksandra bez pardona upada u Brankovu kancelariju spremna na žučnu raspravu. Branko joj saopštava radosnu vest o Stefanu.

U seriji Dinastija 54. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement