Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: UBICE MOG OCA 5 od 12. januara, a evo i na KOJOJ nacionalnoj televiziji! Nije RTS!

Iako se dugo govorilo da će se „Ubice“ sa petom sezonom vratiti na RTS to se neće dogoditi.

Published

on

Ubice mog oca 5 napokon stižu. Od 8. januara gledaćemo novu sezonu na kanalu Superstar TV vikendom od 21.00. Međutim, za sve ljubitelje avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića stižu lepe vesti. Osim na kablovskoj televiziji petu sezonu „Ubica“ gledamo i nacionalnoj televiziji i to od 12. januara! Međutim, sledi veliko iznenađenje. „Ubice mog oca“ se neće emitovati na RTS 1 kao što je to ranije najavljeno, već se sele na novu televiziju. A to je TV Prva.

Ubice mog oca 5“ će se na TV Prva prikazivati u terminu u kom se do sada emitovala serija „Besa“, dakle, sredom i četvrtkom od 22.00.

Peti serijal Ubica mog oca donece razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Po prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

Svedoci smo brojnih tragedija koje se dešavaju na tu temu kao i nepravovremenog reagovanja institucija i okoline.Ovaj deo serije inspirisan je nažalost stvarnim događajima i u njemu će se videti puna težina svega, današnja deca u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene.

Maltretirana deca ćute, zatvaraju se u sebe, samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

Uloge tumače:
Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Continue Reading
Advertisement