Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi NOVI ŠOK! Riter puca u LUKU! Hoće li Luka preživeti?

Hoće li Riter preuzeti Matijinu nesrećnu sudbinu?

Published

on

Igra sudbine do sada nam je donela mnoga iznenađenja. Međutim, najveća tek slede. Do kraja druge sezone ostalo je nešto više od 20 epizoda, a one koje nam predstoje do Nove godine biće ispunjene tenzijom koja se može seći nožem.

Glavnu ulogu u događajima koji slede, kako se nama čini odigraće upravo Matija. Iako bi se mnogima čini da je lice Lice koje je podvalio Adi Kanački i njenim ukućanima očigledno lažno, treba imati u vidu da u „Igri sudbine“ nikad ništa nije onako kako se zaista čini.

Naravno, svi oni koji sumnjiče Matiju, čine to sa pravom. Uzme li se u obzir njegov pedigre, zaista, sasvim je moguće da se Matija nije nimalo promenio. To se može zaključiti iz više primera. Jedan je onaj kada prisluškuje razgovor Višnje i Marinka, a drugi kada se u parku u gluvo doba nađe sa misterioznom osobom kojoj će reći da su pokvarili ceo njegov plan i pita je da li mu je donela ono što je tražio.

Prema scenariju originalne serije, Matija će biti taj koji će pokušati da opljačka Kan Holding i pobegne sa novcem. U tome će probati da ga spreče Aleksa i Luka. U sukobu sa njima, on će potegnuti pištolj na Aleksu, ali Luka će se baciti ispred metka i biće ranjen. Da li će to biti konačni Matijin kraj ili nas očekuje nastavak njegovih zlodela? Ili nas, možda, očekuje potpuno drugačiji rasplet?

Već smo bili svedoci da je Žarko Jokanović uticao na blage izmene u radnji serije, zamenivši likove kojima je dodelio drugačiju sudbinu. Tako verujemo da će, možda, i ovog puta Riter preuzeti Matijinu sudbinu, a Matija Sofijinu koja prema originalnom scenariju postaje dobra.

Zato verujemo da bi je one večeri kada se našao sa misterioznom osobom u parku, Matija možda išao na sastanak sa Stanom Dželetović sa kojom priprema akciju u dosluhu. Ne treba zaboraviti – Pukovnik je uhapšen zahvaljujući informacijama koje je odao Stanin tajni izvor. Da li je to bio baš Matija?

Hoće li Riter biti taj koji će pucati na Luku?

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement