Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Znali SMO! Matija NIJE DOBAR! Sve vreme se pretvarao, a evo i ZAŠTO!

Šta nas očekuje u nastavku serije „Igra sudbine“?

Published

on

Igra sudbine polako privodi kraju drugu sezonu. Do finala je ostalo ukupno 20 epizoda. Sigurni smo da su Žarko Jokanović i produkcija spremili urnebesan završetak, pre nego što uplovimo u dugoočekivan nastavak o kom se priča već nedeljama. Ali da vidimo šta bi nas to moglo očekivati u novim epizodama.

Ono što je evidentno jeste to da se situacija maksimalno „zakuvala“. Kao da je u poslednjih nekoliko nedelja doslovno bačena bomba u živote Kanačkih i Ožegovića. Sve ide kako ne treba i to u trenutku kada je napokon sve dobro. Žaklina se porodila, Una i Mila su trdune, Višnjina beba na putu kući, Nada i Strahinja sa Ružom uživaju u zasluženom miru, ali – džaba.

Tajfun je još jednom uleteo u njihove živote i rešio da napravi haos. Sve će odleteti u vazduh počevši od Mile i Alekse pa redom dalje – nikoga neće štedeti.

Ono što smo videli je da je Mila iz nužde pristala na sve na šta je morala da pristane da Riter ne bi ubio Nadu, Ružu i Aleksu. Takođe, ucenjena je gnusnom laži u koju je zaista teško poverovati. Da su njeni roditelji poginuli radeći kao špijuni protiv svoje zemlje. A to su i Nadini i Debeljkovi roditelji. Da zlo bude veće, Riter je lažirao snimak koji je pokazao Mili. Baš kao što je i lažirao snimak koji je kasnije video Aleksa.

Nakon svih ovih dešavanja, ostaje nam da se zapitamo šta će se dogoditi u nastavku? Nama se čini da će Matija biti taj koji će promeniti sve. Jer, iako to priželjkujemo – nije se promenio.

Lice koje je podvalio Adi Kanački i njenim ukućanima očigledno je lažno. To se može zaključiti iz više primera. Jedan je onaj kada prisluškuje razgovor Višnje i Marinka, a drugi kada se u parku u gluvo doba nađe sa misterioznom osobom kojoj će reći da su pokvarili ceo njegov plan i pita je da li mu je donela ono što je tražio.

Prema scenariju originalne serije, Matija će biti taj koji će pokušati da opljačka Kan Holding i pobegne sa novcem. U tome će probati da ga spreče Aleksa i Luka. U sukobu sa njima, on će potegnuti pištolj na Aleksu, ali Luka će se baciti ispred metka i biće ranjen. Da li će to biti konačni Matijin kraj ili nas očekuje nastavak njegovih zlodela?

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor FILM I TV

Advertisement