Connect with us

Domaće serije

SLOŽNA BRAĆA – NEKST ĐENEREJŠN stiže na male ekrane! A evo i KADA! (TREJLER)

Stara ekipa vraća se na mesto zločina

Published

on

Snimanje serije Složna braća – nekst đenerejšn završeno je krajem jula nakon više od dva meseca snimanja u studiju i na lokacijama u okolini Beograda. Kako saznajemo, emitovanje serije na kanalu Superstar TV planirano je od 4. januara na kanalu Superstar TV, a serija će se emitovati radnim danima od ponedeljka do četvrtka u 21.00.

Radnja nove serije dešava se na istom mestu gde je nastala i stara – u kafani “Složna braća”.

Za razliku od prve, čija se radnja odigrava neposredno po završetku rata na ničijoj teritoriji, novu verziju komedije odlikuju mirnodopski uslovi.

“U odnosima likova ništa bitno se nije izmenilo. I dalje svi pokušavaju da prevare svakog, uspevši na kraju jedino da porevare sebe”, rekao je režiser Milorad Milinković, najavljujući šta će se dešavati u komediji “Složna braća – nekst đenerejšn”.

Glumačku ekipu predvode Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković, Sergej Trifunović, Nikola Pejaković i Mima Karadžić.

Scenarista je Nenad Janković, uz sina Srđana Jankovića, a serija je nastala u produkciji “Telekom Srbija” i izvršnoj produkciji „ETM produkcije“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement