Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 392. epizoda: Aleksa zatiče uplakanu Milu u njihovom stanu, ali ona nije sama! Evo ko je sa njom!

U ponedeljak, 27. decembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 392. epizoda (ponedeljak u 21.00): I dok uverava Adu da je sve u najboljem redu, Matija seda sa Riterom u automobil. Ali, njihov susret ne promiče budnom oku Adine kućne pomoćnice koja je na tajnom zadatku.

Jelena i Katarina saopštavaju Uni i Nadi da su dale otkaz nakon što ih je Aleksa optužio da su pomogle Mili da ga prevari. Pred Adom, Dijana aludira da Nikša upetljan u situaciju koja se tiče Mile.

Zvonimir kaže Donki kako je ne razume zbog čega je nezadovoljna. Nasledila je stan i penziju od pokojnog sudije Obrenovića. Ona mu odgovara da ima sve, ali da su joj ruke vezane, dok se ne otarasi psihopata iz Nemačke. Zvonimir konstatuje kako vidi da ima nešto na umu, što mu Donka i potvrđuje.

Lila odlazi kod Pančete i žali joj se kako niko nije ozbiljno shvatio Aleksinu muku. I ona isto to misli, pa joj Lila predlaže da njih dve naprave plan kako da ga vrate u život.

Aleksa priča sa Lukom i Unom. Ona mu kaže da razume to što je ljut i agresiva, ali da nije u redu da povređuje ljude oko sebe. On kaže kako ne veruje da mu je Mila uradila tako nešto a da joj niko nije pomogao.

Aleksa zatiče uplakanu Milu u njihovom stanu. Pita je zašto nije dovela onog što se sa njim ljubila ispred zgrade, a zatim shvata da nisu sami u stanu. Da li je Riter došao? Sprema li se konačni obračun, ili je reč o Matiji?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement