Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 3: Stevan Piale OTKRIVA zašto Luka više neće biti glavni lik! Dogodiće mu se nešto strašno! Evo i šta

Mladi glumac priznaje da je imao jedan zahtev da bi nastavio snimanje telenovele

Published

on

Glumac Stevan Piale progovorio je o nastavku snimanja serije “Igre sudbine”, zbog čega su neke njegove kolege napustile projekat.

Ovih dana se prvi put oprobao i u kabareu. Publika ga može videti u kabaretskoj predstavi “Vodič kroz srpski mentalitet”, koja je nastala po delu Mome Kapora, a čiji je tekst priredila Vjera Mujović. U predstavi glumac, igra, peva i svira na gitari sa koleginicom Tašanom Đorđević Adamović.

– Ranije sam imao priliku da pevam “Devojko mala” u predstavi “Ljubav i moda”, ali tu sam se prilično mučio jer je numera išla na matricu i morao sam da kombinujem sa koreografijom koja nije bila nimalo laka. Inače, godinama sviram i pevam za društvo, ali niko me do sada nije ozbiljno zvao da držim atmosferu. Znači, prvi put to radim profesionalno, ali sam zadovoljan kako je sve ispalo. Ozbiljno smo radili na projektu. Prihvatio sam poziv zbog fantastičnog teksta ali i zato što sam znao da ću morati da usavršim i pevanje i sviranje – priča glumac.

Stevan je počeo pripreme na predstavi, kada je završio snimanje druge sezone serije “Igra sudbine”.

– Posle dve godine snimanja serije, imao sam dva meseca pauze i ovaj projekat je baš tada upao. Iako sam sebi rekao: “Zašto to sebi radiš? Lezi i odmori se malo”, ipak sam odlučio da nastavim sa radom, ovog puta, na predstavi. Projekat je toliko bio privlačan da sam morao da ga prihvatim.

Počelo je snimanje nove sezone telenovele “Igra sudbine”. Stevan kaže da čim je pročitao prvih nekoliko strana scenarija, prvih par epizoda, bio je zadovoljan materijalom. Međutim, neke njegove kolege nećemo gledati u nastavku. Na pitanje da li se i on premišljao da ode, Stevan odgovara:

– Svako ima svoje razloge. Neko je otišao zbog drugih ponuda, ali nisam ulazio u to, niti znam prave razloge. Ja se nisam ni trenutka premišljao jer je to, ipak, ekipa sa kojom sam već dve i po godine zajedno. Saživeo sam se sa njima i nikako ne bih bio ja taj koji kvari žurku. Jedino sam zamolio scenaristu Žarka Jokanovića da, ako može, moje pojavljivanje u novim serijama bar malo skrati, da bih imao više vremena za porodicu Unu i Rosu. Nedostaje mi vreme sa mojim devojkama.

Piale otrkiva i šta čeka Luku Kanačkog u novih 170 epizoda:

– Svašta. Biće mnoga iznenađenja. I pre nego što mi je dao tekst, meni je Žarko najavljivao neke stvari. Ali dok sam čitao scenario za nove epizode, baš sam bio prijatno iznenađen i zadovoljan.

Mladi glumac kaže da uveliko razmišlja o proširenju porodice, ali da to zavisi od mnogo faktora.

– Postoje neke želje, ali treba to uklopiti sa serijom. Ne bih voleo da opet njih troje budu bez mene dok ja snimam. Želeo bih da se to ipak dogodi kada završim sa snimanjem serije.

Već 13 godina je prisutan na malim ekranima, još od serije “Selo gori, a baba se češlja”. Da li je sledeći korak film?

– Da i to mi jeste najveća želja. I sada sam imao nekih intencija da to bude, ali nisam mogao da se uklopim.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor filmitv.rs / Blic

Advertisement