Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Ovo je PRAVI razlog zašto više neće biti DIJANE ERSKI u seriji!

Može li iko zameniti Ivu Štrljić?

Published

on

Igra sudbine ostaje bez kultnog lika. Dijana Erski neće biti deo treće sezone  serije „Igra sudbine„. Sada je to i zvanično.

Glumica Iva Štrljić veliku popularnost je stekla ulogom u seriji „Igra sudbine“ u kojoj glumi lik Dijane Erski, a kako je sada otkrila, neće biti deo treće sezone.

– Istina je, jer kada smo zvanično završili snimanje serije, nisam znala da će biti treće sezone. Još pre nego što se druga sezona završila, ugovorila sam jedan veliki projekat, novu veliku ulogu. Dijanu Erski obožavam, baš zbog načina kako sam je odigrala, ljubavi publike, odličnih kritika i čak deset nagrada koje sam dobila za ovu ulogu. Dogodile su mi se nove prilike, uloge, neprestani telefonski pozivi i pružene šanse da pokažem šta još znam, da odigram i neke drugačije karaktere – rekla je Iva.

– Od kada se pročulo da me neće biti javljaju mi se ljudi s takvim komentarima i mole me da kažem da je to šala. Svojim kolegama želim uspeh i radost stvaranja i ne bi bilo pristojno s moje strane da kažem da će moj nedostatak iščašiti seriju. Publika se vezala za Dijanu jer je specifična, a kako tvrde svi ljubitelji „Igre sudbine“, niko nikada nije nešto slično tome odigrao. Uloga je izuzetno lepo napisana, a ja sam se potrudila da joj dam specifičan glumački pečat jer ozbiljno shvatam svoj posao i imam čestit odnos prema njemu – rekla je Iva koja priznaje da joj je veoma teško što se rastaje od ove uloge.

– Emotivna sam i uvek mi je teško kada se rastajem od nekog lika, to je prirodno i ljudski. Imam veliko poštovanje prema publici i zato znam da će ih jako radovati nešto novo što ću im ponuditi – rekla je glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV/ Informer

Advertisement