Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 55. epizoda: Ognjen se vraća u firmu i smišlja pakost za Aleksandru i Adama! Evo o čemu se radi

U utorak, 28. decembra, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija 55. epizoda (utorak, 28. decembar, u 21.00): Kristina predlaže Branku da pođe sa njim u “La Miraž”, ali on odlučuje da ode sam, jer još nije siguran da li je na slici video Stefana ili nekoga ko puno podseća na njega.

Branko u “La Miražu” ne zatiče Stefana, koji je očigledno predosetio očev dolazak i otišao. Na Anastasijino insistiranje, Branko se razočaran vraća u vilu Kadić. Sutradan, Branko od Anastasije saznaje da je Stefan otišao za Vranje. On konstantuje da je Stefanu potrebna finansijska i medicinska pomoć i odluči da krene za njim.

Branku polazi za rukom da napravi dogovor sa Nevenom, dok Aleksandra pokušava da ga pridobije na svoju stranu, ali joj to ne uspeva. Nevenova reakcija je razbesni. Aleksandra pritiska Adama da nađe način da dođe do članova odbora.

Anastasija i Ognjen razgovaraju i izglade odnose. Aleksandra je ubeđena da će Branko pronaći Stefana, što Adamu ne ide u prilog. Ognjen se vraća u kancelariju i želi da povrati poziciju koju je imao, što Adama i Aleksandru dovodi u nezgodan položaj.

Dinastija 55. epizoda: Branko pronalazi Stefana

Marko dostavlja Kristini papire za razvod, ona ga upozorava da ne povredi Anastasiju. Aleksandra primećuje Anastasijinu zainteresovanost za Marka.

Kruna odlučuje da ode na sastanak sa Adamom, iako je Ognjen odgovara od toga. Adam prevari Krunu i na silu je odvozi u motel, gde pokušava da je napastvuje, srećom stiže Ognjen koji je spašava u poslednjem trenutku.

Branko stiže u Vranje. Na autobuskoj stanici od taksista dobija informaciju da se Stefan uputio u Vranjsku Banu. Dolazi do hotela u kom je Stefan smešten i, uz pomoć recepcionara, uspeva da sazna broj Stefanove sobe. Kada konačno ugleda Stefana – Branko je vidno potrešen, uzbuđen i emotivan, ali Stefan je hladan, odbija da ima bilo kakve veze sa porodicom Kadić. Branko mu saopštava da ima sina.

U seriji Dinastija 55. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement