Connect with us

Top Story

PEVAČICA Otkriveno: Evo KOLIKO sezona će imati serija!

Kakva sudbina čeka lik Milice Pavlović?

Published

on

Pevačica je početkom ove TV sezone napravila pravu pometnju učinivši iskorak u žanr mističnog. Na tom talasu kasnije nam je stigla i „Crna svadba„, a gledaoci se već raduju nastavku obe serije. Kako otkriva glumac Zlatan Vidović koji je u seriji „Pevačica“ dočarao lik inspektora Bojana, nastavka „Pevačice“ će sigurno biti. I to ne jednog.

Pevačica Zlatan Vidović

– „Pevačica“ je bila veliki hit i radujem se snimanju druge sezone koje počinjemo u aprilu. Očekujte neočekivano. Predrag Gaga Antonijević nije hteo odmah publiku da napadne tim mističnim pričama, već da ih kroz milje turbo-folka i kriminala polako otkrivamo, kao što je svet vlaške magije. Mislim da će biti najmanje tri sezone. Vidim da je publika veoma zainteresovana za te teme, jer je serija „Crna svadba“ doživela velike uspeh – poručuje Zlatan, a na pitanje novinara o talentu Milice Pavlović kaže da je to uobičajena praksa u svetu, i da u tome nema ničeg čudnog.

– Trenutno je aktuelan film „Gučijevi„, imamo Ledi Gagu, koja je ranije glumila s Bredlijem Kuperom, primer je Šer, dobitnica Oskara za glumu, a naša dva posla su veoma bliske profesije. Imamo glumce koji su pevači, kao Don Džons. Gluma i muzika su povezani. Milici treba dati prostor. Ona je veliki radnik. Gluma je posao koji se kreće iz prve brzine, pa tako radimo i mi s većim radnim stažom od njenog – ističe Vidović. A kada je reč o selidbi za Beograd, on kaže da ga za Banja Luku veže mmnogo uspomena.

– Teška je to odluka. U Banjaluci sam već deset godina član Narodnog pozorišta i tamo mi je ćerka. Porodica me veže za taj grad, ali posao me vezuje za Beograd. Neminovno je da me i to čeka u bliskoj budućnosti. Iduće godine radim tri serije. Nerealno je da živim u Banjaluci, a ne napušta mi se pozorište. U pozorištu sam sazreo kao glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Kurir

Foto Promo

 

Advertisement