Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Šok! U seriju stiže Vidova PRVA ŽENA sa kojom je JOŠ U BRAKU! Evo i ko je ONA!

I kakve veze ona ima sa Lukom?

Published

on

Igra sudbine ne bi bila najgledanija domaća serija već dve godine da iznova ne nudi uzbudljive zaplete i rasplete. Pred nama je još dvadesetak epizoda drugog ciklusa, a zatim od kraja januara sledi novih 170 koje će nam zavrteti pameti, pomutiti um i dovesti do maksimuma uzbuđenja. Ali da bismo uživali u dobroj zabavi, ne moramo čekati tako dugo.

Igra sudbine već je spremna za nova iznenađenja. Jedno od njih je otkrila glumica Milica Milša gostujući u emisiji kod Marije Kilibarde, a ono se tiče Vida Zalada i njegove drage Žaklinice.

Kao što znamo, Žaklina se porodila i donela na svet ćerkicu koju je nazvala po Norinoj i Vidovoj mami. Svi znamo da je to u stvari Lukino dete, ali ga je vid prihvatio kao svoje i zaista se postavio kao njen pravi otac.

Ali ono što niko ne zna je činjenica da u seriju „Igra sudbine“ stiže jedno veliko iznenađenje. Vidova prva supruga! I taman što ste pomislili da će jadna napaćena Žaklinica da proživi novu golgotu, odmah ćemo vas umiriti. Ne briniti, Žaklina je van svake opasnosti.

Milica Milša je otkrila da u seriji „Igra sudbine“ već nekoliko epizoda gledamo suprugu glumca Stojana Đorđevića, koji je dočarao lik Vid Zalada. Reč je o glumici Andriani Đorđević, koja u seriji, verovali ili ne, tumači Lukinu profesorku na fakultetu. O kome je reč svi znamo, a da je baš ova glumica Stojanova supruga veliko je i prijatno iznenađenje za sve.

U svakom slučaju Igra sudbine ne zna za šalu, pa je i na ovaj način povezala živote Vida, Žakline i Luke…

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Advertisement