Connect with us

Serije

“Majka”: Treća sezona hit sitkoma premijerno na kanalu FOX LIFE

Od 2. januara, subotom (po četiri epizode) i nedeljom (po tri epizode) u 22.00

Published

on

Ana Faris, zvezda svih šest delova “Mrak filma”, parodije na holivudske horore, i Alison Dženi, dobitnica Oskara i Emi nagrade, vraćaju nam se na male ekrane u premijernoj, trećoj sezoni popularnog sitkoma Majka, čijih ćemo 22 epizode gledati od 2. januara, subotom i nedeljom od 22.00 na kanalu FOX LIFE.

Serija koja je osvojila dva Emija, a čiji je poslednji osmi ciklus prikazan u maju prošle godine, delo je američkog producenta i scenariste Čaka Lorija koji potpisuje čuvene sitkome “Dva i po muškarca”, “Štreberi” i “Majk i Moli”.

U prvoj epizodi, Bonina majka Širli (Elen Berstin), za koju je pričala da je odavno umrla, a zapravo ju je napustila dok je bila dete, pokucaće na vrata naših haotičnih junakinja. Na Bonino veliko zaprepašćenje, Širli će poželeti da bude deo njihovih života, a Kristi će pokazati da ima različito mišljenje od svoje majke kada je reč o praštanju.

Glavne uloge:  Ana Faris (Kristi), Alison Dženi (Boni), Sejdi Kalvano (Vajolet), Met Džouns (Bakster), Blejk Garet Rosental (Rosko), Mimi Kenedi (Mardžori), Džejmi Presli (Džil), Bet Hol (Vendi), Vilijam Fihtner (Adam)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2015 Chuck Lorre Productions, Inc. in association with Warner Bros. Television

Continue Reading
Advertisement