Connect with us

FILM

LIHVAR: TV PREMIJERA domaćeg filma! OTKRIVAMO kanal, dan i vreme emitovanja! (VIDEO)

Krimi-drama reditelja Nemanje Ćeranića biće prikazana za Novu godinu

Published

on

Glavni junak domaćeg filma “Lihvar” je Mundir, zelenaš i uterivač dugova iz Inđije, koji oseća da mu je zdravlje narušeno stresnim poslom. On bi želeo posle još jednog posla da se povuče iz sveta kriminala. Naravno, to nikad ne ide onako kako je zamišljeno.

Mundir se, zaista, pridržava kriminalnog kodeksa, ne dozvoljava da iko njemu ostane dužan, niti želi ikome da duguje. Shvata da njegovo vreme prolazi, zdravlje i snaga nisu kao nekad, a nova su vremena i policija i sudovi više ne žmure na ono što se događa.

Želeo bi da podmiri sve račune, otvori teretanu i ostatak života radi legalno. Međutim, nova vremena donose i nove generacije koje se vode nekim sasvim drugim principima. Ne samo što se događa dotad nezamislivo, da bude sam pokraden, nego i nova ekipa u kraju ima ponudu koju Mundir ne bi prihvatio…

Premijera filma “Lihvar” je na programu RTS 1 u nedelju, 2. januara, od 21.10. Režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, a glavne uloge igraju: Dušan Petković, Strahinja Blažić, Jovo Maksić, Zlatan Vidović i Branko Vidaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement