Connect with us

Serije

“Leo Matei, jedinica za maloletnike”: Stižu 7. i 8. sezona na kanal FOX CRIME

Od 8. januara, vikendom u 16.50

Published

on

Sa novih 10 epizoda sedme (4 epizode) i osme sezone (6 epizoda) francuske krimi-drame Leo Matei, jedinica za maloletnike, koje na kanalu FOX CRIME pratimo od 8. januara vikendom u 16.50, proslavljeni inspektor pariškog Odeljenja za zločine nad decom vraća se na teren.

Njegove avanture u novom ciklusu započinju u nacionalnom parku gde je u jezeru pronađeno telo dečaka koji se, izgleda, udavio nakon pada sa litice. Osim što su na mestu odakle je on pao u jezero pronađeni još nečiji otisci stopala. Da li je, ipak, reč o ubistvu? Leo će se pozabaviti i slučajem deteta pronađenog u lokvi krvi, koja je pripadala njegovoj majci. Dete je očevidac ubistva koje njegov otac uporno naziva slučajnošću, jer je pištolj sam od sebe opalio – i to baš u ljubavnika njegove žene.

Kako bi razrešio ovo ubistvo, Matei mora jedinog svedoka, njihovog sina zanemelog od šoka, da natera da progovori. Devojčica obolela od Daunovog sindroma zlostavljana je od strane hraniteljske porodice. Ne bi li je spasao od tragedije, Leo mora rešiti misterioznu smrt dečaka povezanu sa ovom porodicom.

Glavne uloge igraju: Žan Lik Rajhman (Leo Matei), Matilde Lebrekije (Olivija Lamber), Majra Šmit (Eloiz), Gzavje Matje (Alen Kabel), Linda Buheni (Fred) i Majk N’Gujen (Martin).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto JP Baltel / Big Band Story / TF1

Advertisement