Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 399. epizoda: ŠOK! Luka neće PRIHVATITI Žaklininu pomoć? Nikša napada Ivana?

U utorak, 4. januar, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-399-epizoda

Igra sudbine 399. epizoda (utorak, 4. januar, u 20.00): Ada je nestrpljiva, želi što pre da vidi Luku. Aleksa je smiruje, govori joj da ih je doktor zamolio da sačekaju zato što je gužva. Ada mu odgovara da ona nije “gužva”, nego majka i kaže mu da joj je sumnjiv. Šta li to Aleksa krije od Ade?

Luka je u šoku nakon saznanja da je on otac Žaklininoj ćerki. Pita je zašto mu je to rekla i zbog čega je došla u bolnicu. Ona mu odgovara da je tu kako bi mu spasla život. Ipak, Luka kaže kako mu takav život ne treba, jer ne želi da povredi Unu.

Una priča sa svojim ocem. On je zabrinut za nju, misli da je još nešto muči osim Lukine bolesti, da ju je neko povredio. Ona mu odgovara da nju niko ne može da povredi, osim nje same.

Igra sudbine 399. epizoda: Skandal u bolnici!

Marinko i Višnja doživljavaju neprijatnu scenu kada im u parku priđe jedna žena i kaže kako beba liči na oca. Ne znajući da on nije otac, žena govori Marinku da ne treba da ostanu na jednom detetu kada “pravi” tako lepe bebe.

Lukin lekar govori Žaklini kako ne sumnja u njene tvrdnje da je Luka otac njene ćerke, ali da procedura nalaže da se uradi DNK tekst kako bi se utvrdilo očinstvo. Oni ne slute da njihov razgovor prisluškuju Ada i Vukašin.

Dijana na sve načine pokušava da osvoji Maksima, ali on ostaje hladan na njena udvaranja.

Ivan i Ada su ponovo na okupu. Dok sede u čekaonici bolnice, on joj se poverava kako ne razume šta se dešava, a Ada mu otkriva da će spasiti Luku. Ivan od sreće grli Adu, a u tom trenutku nailazi Nikša. Ivan skače sa stolice i od Ade kao oparen. Sledi tuča u bolnici?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement