Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Ovo je TAČAN broj epizoda druge sezone! Biće mnogo više nego što je PLANIRANO!

A evo i zašto!

Published

on

Igra sudbine polako, ali sigurno primiče svoje epsko putovanje velikoj završnici. Barem kada je o drugoj sezoni reč. Treći ciklus će se u februaru odmah nadovezati na završne epizode prvog. Razlika u radnji biće osetna. Osim što ćemo imati nove likove i vremenska dostanca biće nekih godinu dana u odnosu na poslednju epizodu drugogo ciklusa.

Međutim, sve koji redovno prate seriju koju kao scenarista potpisuje Žarko Jokanović zapitali su se kako je moguće da drugi serijal ima predviđenih 411 epizoda, a da se serija nastavi bez prekida i pauze. I kao i uvek – potražili smo odgovor na ovo pitanje koje je, priznajemo, bunilo, pomalo i nas.

Kako smo zvanično saznali, broj epizoda druge sezone serije „Igra sudbine“ neće biti kako je prvobitno najavljeno zaokružen na 409 epizoda, odnosno na 411.  Prema rečima Žarka Jokanovića, koji je to potvrdio za naš portal druga sezona serije trebalo bi da ima 421. epizodu. Time bi se emitovanje serije produžilo do kraja januara, a treći ciklus bi nastavio sa prikazivanjem od februara, kako je i predviđeno.

Igra sudbine u nastavku donosi nam dvedesetak novih likova među kojima su i Mira Banjac i Slobodan Stefanović.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

Advertisement