Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Milica Milša je zbog OVE SCENE plakala pred svima! Bila je NEUTEŠNA!

Evo o kojoj sceni je reč!

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (3)

Igra sudbine je društveni fenomen koji se događa retko. Ada Kanački, više nema sumnje, za današnju TV publiku ono je što je Kasandra bila za gledaoce devedesetih godina. Čekamo još da počnu među mladim roditeljima da se nižu imena dece Ada, ili Luka, Aleksa, pa ko zna, možda, bude i neki Jamezdin, i fenomen će biti potpun.

Za nama su skoro dve sezone. Ovoj drugoj odbrojavamo još malo, pa se u fenruaru upuštamo u nove avanture – uz novu produkciju, nove glumce, scenario i naravno, čak tri nova studija. Međutim, ono što je bilo, ne treba odmah zaboraviti. Tako se i glumica Milica Milša prisetila najemotivnijih trenutka iz prethodne dve godine serije „Igra sudbine„.  Uz bolan i težak rastanak od prijatelja i kolege Nenada Nenadović koji je u seriji igrao lik ozloglašenog Tomasa Brunera koji ju je teško pogodio, bilo je i onih trenutaka u seriji koji su bili i te kako teški za nju.

Kako je ranije otkrila, najemotivnije je preživela scenu kada je pisala oproštajno pismo sinovima i da se tu najviše rasplakala.

Poslednjom epizodom prve sezone serije “Igra sudbine”, gledaoci su ostali u šoku kada su videli da je Ada Kanački ubijena, međutim, u drugoj sezoni je prikazano da je Ada živa i da se njena osveta za smrt supruga Boška nastavlja.

Milica je tokom snimanja serije “Igra sudbine” u mnogim scenama plakala, a na pitanje koja je za nju bila privatno najemotivnija, kaže:

– Najemotivnija mi je bila ona kada sam pisala pismo sinovima – rekla je ranije glumica.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement