Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3: Sandra Bugarski otkriva kakva VELIKA promena očekuje PANČETU u nastavku!

Ovome se niko nije nadao

Published

on

Igra sudbine ponovo nas je iznenadila. Iako je najavljeno da će se gledaoci zauvek oprostiti sa junacima popularne serije „Igra sudbine„, stigla je vest da će ipak biti snimljena i treća sezona.

Iako je dosad ekranizovano preko 400 epizoda, scenarista Žarko Jokanović ima još inspiracije za nove događaje koji će se dešavati u porodicama Kanački i Ožegović. Biće svega, intriga, skandala, suza i zavada, ali i prijateljstava i ljubavi, koji pobeđuju sva iskušenja. Snimanje je počelo, a scenarista nam na samom setu otkriva neke detalje tog plana.

– Radimo vredno, lepo, veselo, poletno, puni smo energije sa divnom novom produkcijom – kaže idejni tvorac serije koja drži pažnju gledalaca već dve godine.

– U treću sezonu ulazimo sa dvadesetak novih mladih glumaca, koji će dosadašnjim likovima samo uneti svežinu. O kojim glumcima je reč još nečemo da otkrivamo.

Olja Lević koja tumači Milu nije htela mnogo da otkriva o događajima koje će njen lik doživeti.

-Moj lik će se razvijati u svim pravcima, ali o tome više može da kaže Žarko – priznaje Olja Lević. – Serija s pravom nosi ime “Igra sudbine” jer će sudbine biti isprepletane, povezane, uvezane i kroz epizode će se rasplitati polako.

Sandra Bugarski je poručila da Pančeta nastavlja i dalje da vozi svoju priču.

-Ne popuštam ni malo u nastavku, već dodajem gas, jer je moj lik veoma karakterističan i jedinstven – u prolazu je kazala Sandra i odjurila na set.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor FILM I TV

Advertisement