Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 61. epizoda: FINALE 1. sezone – Kruna je TRUDNA, ali Ognjen NIJE otac! Evo čija je BEBA!

U četvrtak, 6. januara, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija-61-epizoda

Dinastija 61. epizoda (četvrtak, 6. januar, u 21.00): Kruna je u drugom stanju, ona i Ognjen čekaju dete. I dalje žive u vili Kadić uz Brankov blagoslov. Anastasija i Ognjen su u prijateljskom odnosu, posle svega.

Branko i Kristina su u svađi. Ona je otišla iz kuće, a Anastasija moli Branka da se pomire jer joj Kristina fali. Stefan saopštava Anastasiji da planira da se sa svojim sinom odseli. Živeće u svom stanu sa detetom i svojim prijateljem i advokatom Kostom.

Bivši Kristinin muž Marko se u La Miražu muva oko Kristine koja je otišla od kuće. Međutim, ne naiđe na topli doček.

Aleksandra zna za bračnu krizu Branka i Kristine, pa pokušava da se preko posla i dece zbliži sa Brankom. Ali, ni ona neće ništa izvući iz toga.

U La Miražu se održava lekarski kongres na kome je i Adamov psihijatar, dr Jevrić. Aleksandra je ljuta na Adama što je u sukobu sa Stefanom, pa odlučuje da ga izbaci iz testamenta.

Dinastija 61. epizoda: Branko zatiče unuka u rukama Stefanovog ljubavnika

Neven Maksić u alkoholisanom stanju traži pomoć od Branka jer mu je neko smestio slučaj silovanja. Veruje da je to Aleksandrino maslo. Andrija Tekijaški, advokat, saopštava Branku da je sve papire spremio za Stefana, pošto Branko želi da mu pokloni deonice firme.

Zbog nezgode, bebisiterka ostavlja malog Davida sa Kostom u stanu. Za to vreme, Stefan je u poseti kod Lidije. Branko dolazi da obavesti Stefana kako mu je spremio značajna finansijska sredstva, ali u stanu zatiče samo Kostu sa svojim unukom. Branko pobesni, ali Stefan nailazi u pravi čas da spreči tragediju.

Mirko Zec traži od Aleksandre novac za svoje kockarske dugove, ali ona ga izbacuje.

Anastasija od doktora Jevrića saznaje da je Adam imao prvi uspešan sudski postupak koji je vodio kao mlad advokat, gde je kao otrov služio baš ketamin. Razgovara sa Ognjenovim doktorom o dejstvu ketamina na ljude.

Kruna čeka Adamovo dete!

Kruna sa ponosom saopštava Adamu da je trudna sa Ognjenom i da su njih dvoje završili. Na ultrazvuku Kruna će otkriti da je beba mesec i po dana starija nego što je mislila iz čega zaključuje da je zatrudnela sa Adamom kada ju je silovao.

Branko planira da tuži Stefana i uzme mu starateljstvo nad Davidom, i to saopštava Andriji. Kristina i Aleksandra se nalaze na splavu da reše neke stvari, ali tu izbije misteriozno požar. Obe su životno ugrožene.

U seriji Dinastija 61. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement