Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: I Luka Raco napušta seriju?

Hoćemo li se oprostiti i od Alekse Ožegovića?

Published

on

Igra sudbine polako, ali sigurno privodi kraju svoje putovanje u drugoj sezoni. Klupko tajni zapetljano do najsitnijeg čvora pokao se odmotava. Međutim, sve ono što će nas sačekati do kraja druge sezone neće biti ništa u poređenju sa epizodama koje tek slede. A sledi svašta.

O tome da se pojedini glavni glumci serije  ne mogu videti na setu, a da se treća sezona snima već skoro čitav mesec, već smo pisali. Tako se postavlja pitanje gde je Matea Milosavljević i hoćemo li zlobnicu i omiljenu opasnicu Sofiju Šubarević gledati i u nastavku serije, budući da popularna glumica ničim ne odaje da se vraća u „igru“.

Isto pitanje postavlja se i za glavnog muškog glumca Luku Raca, koji takođe do sada nije bio na snimanjima, ili se to makar ne može zaključiti prema njegovim društvenim mrežama. Na njima, osim onih fotografija gde je sa ekipom na odmoru, drugih naznaka o povratku u seriju – nema.

Međutim, dok Šubarevićka i dalje ostaje pod znakom pitanja, Film i TV ekskluzivno otkriva – Aleksa Ožegović definitivno ostaje deo treće sezone. I to u velikom stilu. Kao direktor Kan Holdinga koji će i dalje sve konce držati sigurno u svojim rukama.

Međutim, u novim epizodama, očekuje ga jedan veliki izazov. Njegovo ime je Gala, Gala Ždral, i ona je nova radnica marketinga koja će se, naravno – zaljubiti u Aleksu.

O tome kako će se dalje razvijati ova romansa u najavi, čitaćete uskoro.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

 

 

 

Advertisement