Connect with us

Serije

OBAVEŠTAJAC: Druga sezona hit komedije sa Dejvidom Švimerom na FOX kanalu

Od 18. januara, utorkom u 22.00

Published

on

Obavestajac-2-sezona

Urnebesni dvojac tajnih agenata, Džeri i Džozef vraćaju se 8. januara (premijerno utorkom od 22.00) na FOX kanal u drugoj sezoni popularne britanske komedije “Obaveštajac”. Državni komunikacioni štab saznaje da je američko sajber-oružje, kodnog naziva “Večno plavo”, palo u pogrešne ruke, pa ekipa mora da neutrališe pretnju i spreči potencijalnu nuklearnu katastrofu.

Džeri Bernstin, bivši agent Nacionalne sigurnosne agencije, po ko zna koji put pronalazi priliku da se dokaže. On angažuje mladog analitičara Džozefa da mu pomogne da iskoristi zaveru kako bi se iskupio i vratio u Agenciju nacionalne bezbednosti. Međutim, vreme im ističe, a šefica Kristin mora da odluči – da li da veruje svojoj ekipi ili da nastavi da radi po pravilima. Celu situaciju im dodatno otežava činjenica da imaju krticu u ekipi…

“Obaveštajac” na zabavan način prikazuje genijalne, ali neobične stručnjake sa zadatkom da rade iz senke, kako bi osigurali bezbednost građana. Ispod maske surovih profesionalaca oni su podjednako neobični, sluđeni, a ponekad i nekompetentni, baš kao i oni koje štite.

Glavne uloge u seriji “Obaveštajac” igraju: Dejvid Švimer (Džeri Bernštajn), Nik Mohamed (Džozef Harijes), Džejn Stanes (Meri), Silvestra Le Touzel (Kristin Kranfild), Gana Bajarsajkan (Tuva Olsen) i Eliot Solt (Evelin).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2020 Sky UK Limited

Advertisement