Connect with us

Serije

Stiže KOMŠILUK U LOS ANĐELESU: Urnebesna komedija samo na kanalu FOX LIFE

Od 17. januara, radnim danima (po dve epizode) u 18.00

Published

on

Komsiluk-u-Los-Andjelesu

Popularni američki sitkom “Komšiluk u Los Anđelesu”, koji od 17. januara premijerno pratimo, radnim danima od 18.00, na kanalu FOX LIFE, postavlja pitanje – šta se dogodi kada se najsrdačniji lik sa srednjeg zapada sa porodicom preseli u kvart nadomak Holivuda, gde niko nije ni približno ljubazan kao on.

Dejv Džonson je dobronamerni, profesionalni pregovarač u konfliktnim situacijama. Kada njegova supruga Džema dobije posao direktora u školi u Los Anđelesu, oni se sa malim sinom Groverom sele iz Mičigena u Grad anđela. Porodicu ne dotiče činjenica što se njihov novi dom iz snova nalazi u kvartu koji se po mnogo čemu razlikuje od onog u kojem su proveli ceo život.

Njihov svojeglavi komšija Kelvin Batler oprezan je i pomalo sumnjičav u odnosu prema njima, jer je ubeđen da će porodica Džonson loše uticati na njihovu zajednicu. Međutim, Kelvinova srdačna supruga Tina priređuje dobrodošlicu novim komšijama, a njihov mlađi sin Marti smatra da će porodica Džonson biti prijatno osveženje za komšiluk.

Nezaposleni sin Batlerovih, Malkolm veruje da bi Dejv mogao biti prva osoba koja ga, zaista, razume. Dejv shvata da bi uklapanje u novu zajednicu moglo biti mnogo složenije nego što je očekivao. Ali, takođe, smatra da bi, kada bi uspeo da se zbliži sa Kelvinom, njegova porodica imala veće šanse da ovaj kvart pretvori u svoj budući dom.

Glavne uloge u sitkomu “Komšiluk u Los Anđelesu” igraju: Zabavljač Sedrik (Kelvin Batler), Maks Grinfild (Dejv Džonson), Šon Makini (Malkolm Batler), Marsel Spirs (Marti Batler), Henk Grinspen (Grover Džonson), Tičina Arnold (Tina Batler)  i Bet Bers (Džema Džonson).

BONUS VIDEO Urnebesna komedija OBAVEŠTAJAC 2. sezona SAMO na FOX – u

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Advertisement