Connect with us

TV

VODIMO vas u vilu Kanački: Evo kako STVARNO izgleda Adina kuća! Pravi dvorac usred Beograda! (VIDEO)

Džinovske vaze, stilski nameštaj, mermerni podovi, stubovi i stepenice… svaki detalj oduzima dah

Published

on

Igra-sudbine-vila-Kanacki

I vrapci na grani znaju da se “Igra sudbine” ne snima u velelepnoj kući koja “glumi” famoznu vilu Ade Kanački, nego da je za seriju “pozajmljen” samo njen eksterijer. Scene u enterijeru su nastajale u studiju produkcije “Smart media”, a od treće sezone snimanje se odvija u novom, većem studiju. Zbog toga će vila Kanački dobiti veći prostor, a nije isključeno da ćemo videti i neke nove prostorije.

Ovo velelepno zdanje nalazi se u ulici Bulevar oslobođenja u Beogradu i njegova spoljašnjost, zaista, deluje impresivno – poput dvorca iz neke bajke. Ali i unutrašnjost vile podjednako oduzima dah. Za razliku od seta na kojem nastaju dogodovštine porodice Kanački, enterijer prave vile izgleda bogatije i odaje utisak kraljevskog dvora.

Iza masivnih ulaznih vrata krije se ogroman hol, a zatim i dvokrilna salonska vrata koja vode u ogroman salon sa mermernim podom i stubovima. Dve džinovske vaze, postavljene sa obe strane salonskoh vrata, klavir, stilski nameštaj i lampe, veliki kristalni lusteri, umetničke slike… samo su deo ukrasa ovog beogradskog dvorca koji je izgrađen s početka 21. veka.

Megalomanske mermerne stepenice ukrašene crvenim tepihom, kakve mogu da se vide samo u holu Belog dvora ili državnim ustanovama iz doba stare Jugoslavije, vode na dva sprata koliko broji ovo prelepo zdanje.

Zanimljivo je to da je ova kuća iskorišćena i za snimanje serije “Junaci našeg doba”, te da predstavlja dom Miguela Petrusijanua koga tumači Dejan Lutkić. Za razliku od sapunice “Igra sudbine”, serija scenariste Siniše Pavića zaista je snimljena u enterijeru ove kuće, pa u nastavku možete da pogledate video kako stvarno izgleda Adina kuća.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement