Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 8. epizoda: Mira Bobić stiže u pomoć! Evo kako će spasti Vesnu (VIDEO)

U petak, 21. januara, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-8-epizoda

Azbuka našeg života 8. epizoda (petak, 21. januar): Šta je potrebno da se zaleči duša ranjena izdajom i prevarom? Šta neutrališe tugu, očaj i patnju? Je li to povlačenje u samoću? Alkohol? Prijatelji? Možda psihoterapija?

Iako skeptična, Vesna odlazi kod psihoterapeuta. Donosi odluku da samosažaljenje ostavi u prošlosti i učini sve da ponovo bude ponosna i zadovoljna sobom. Jedna osoba će joj u tome pomoći.

Marta se bez najave pojavljuje na vratima stana. Tužna zbog majke, ljuta na oca… Ona i Vesna će konačno uspostaviti vezu koja je davno prekinuta. Doskora tatina ćerka postaće mamina slamka spasa, vetar u leđa u važnom trenutku.

Za to vreme, Uroševi pokušaji da se uklopi u mladalački način života kulminira povredom na paintball partiji. Da stvar bude gora, poreska inspekcija mu diše za vratom. Mlada, navalentna inspektorka će mu dati nepristojnu ponudu kakva se teško odbija…

U seriji Azbuka našeg života 8. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement