Connect with us

Domaće serije

Miloš Biković kao Žarko Laušević u seriji GODINA PROĐE, DAN NIKADA? U igri još DVA glumca!

Evo i koja! Prvi je isti Žarko iz mlađih dana!

Published

on

Miloš Biković viđen je za glavnu ulogu u seriji GODINA PROĐE, DAN NIKADA? U igri još DVA glumca!

Godina prođe, dan nikada„, film, a zatim i serija u produkciji kompanije „Firefly“ napokon kreće u realizaciju. Posle dugo čekanja, nakon što je objavljeno da će se snimati projekat zasnovan na autobiografskom romanu Žarka Lauševića, sve obožavaoce srpskog glumca oduševila je vest da rad na seriji počinje ovog proleća.

Kako je objasnio izvor blizak produkciji najveći izazov sasvim očekivano bio je izbor glavnog glumca. Prvi izbor producenata bio je naš najpopularniji glumac Miloš Biković, koji, nažalost, dugo nije mogao da prihvati ovaj projekat zbog obaveza i novih uloga u Rusiji. Izvesno je da Miloš Biković ima najmanje šansi za ovu ulogu, mada je sasvim sigurno da bi gledaoci baš njega najviše voleli da gledaju kao Žarka Lauševića.

S druge strane, mnogo više šansi da dobiju rolu Lauševića imaju mlađi glumci Marko Grabež i Vučić Perović koji su ostvarili zapažen uspeh u seriji „Nečista krv“. Kako je za domaće medije potvrdio neimenovani izvor, najviše šansi da postane Žarko Laušević ima upravo Marko Grabež, koji je prema mnogima, našem poznatom glumcu fizički i najpribližniji, barem kada je reč o godinama u kojima se odvija radnja romana, odnosno serije.

Za sada su i dalje sva tri glumca u igri za glavnu ulogu, a konačna odluka biće doneta tokom narednih meseci.

Kroz deset epizoda ove drame biće prikazani zatvorski dani čuvenog glumca koji je u julu 1993. godine usmrtio dva mladića u jednom podgoričkom kafiću.

Do sada je bilo poznato da će biti snimana samo serija, međutim, prema najnovijim saznanjima, seriji će prethoditi prvo film. To za gledaoce donosi veliku promenu, budući da seriju najverovatnije, u tom slučaju neće gledati ove godine.

PRIVATNI DETEKTIVI – OD 18. JANUARA NA KANALU FOX CRIME 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly/Promo

Izvor Film i TV/Blic

 

Advertisement