Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 409. epizoda: Šok! Olga se useljava u VILU KANAČKI! A evo i KAKO!

Ada saznaje Olginu najveću tajnu!

Published

on

Igra sudbine 409. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak 18. januara od 20.00 doneće nam dovoljno iznenađenja za celu nedelju. Da vas ne bismo izbombardovali sa svim što će se dogoditi u narednom nastavku krenućemo redom. Za početak, šta se to događa sa Olgom i Riterom? Vreme je da neke stvari postanu jasnije.

Ada saznaje pozadinu priče – Riter ucenjuje Olgu i primorava je da čini zlodela, jer joj decu u Australiji faktički drži kao taoce. Zato Ada ima rešenje. Vreme je da se zakopaju ratne sekire i da se Olga, spremite se za šok – doseli u vilu Kanački! Kada to čuje Lila pada u nesvest!

​Glavne uloge u seriji Igra sudbine 409. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL – OD 19. JANUARA, SREDOM U 22.00 NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement