Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 2 Luka Grbić OTKRIO: Evo ZAŠTO je Nenad morao da UMRE!

On je bio taj koji plaća cenu!

Published

on

Luka Grbić Južni vetar

Južni vetar 2: Ubrzanje jedan je od naslova koji je obeležio prethodnu godinu. Maraš je još jednom preživeo, a obračun sa Bugarima protekao je uz ovacije publike. Međutim, obračun sa glavnim negativcem, čuvenim Crvenim kog sjajno tumači maestralni Berček – tek predstoji. Preko smrti brata Petar Maraš ne može preći. A mladi i talentovani glumac Luka Grbić, koji je dočarao lik Nenada Maraša, priznaje da je smrt njegovog lika došla brzo i neočekivano.

– Žao mi je što se završila moja uloga u „Južnom vetru“. Radio sam sa sjanom ekipom, ali mi je istovremeno i drago što sam tu scenu pogibije mogao da podnesem u korist narativa, koliko god morbidno zvuči. Bio sam taj koji plaća cenu. Nije ovo bila glumačka smrt kao u Šekspirovo vreme, u stilu „avaj, umirem!“ Više iznenadna, pa nije ostavljala mnogo prostora za igru – ističe Grbić dodajući da je godina za njim bila veoma uspešna i plodonosna.

– Bila mi je lepa i privatno, a i profesionalno veoma plodna. Imao sam premijere u Ateljeu, u BDP i u „Buhi“, u tri meni veoma draga pozorišta, premijerno su prikazani film „Južni vetar: Ubrzanje“ i serija „Tajne vinove loze„, a radio sam i na seriji „Što se bore misli moje„, gde sam isto imao veliku ulogu, a čije snimanje nastavljamo u aprilu. Godinu sam ispratio tako što sam završio i snimanje serije „Bunar“ – poručuje mladi glumac koji ne krije da njegov privatni život trpi zbog obaveza koje ima. Ipak, svi imaju razumevanja za njega.

– Porodica, društvo, devojka i ja. Mora da se napravi balans. Otkako sam dobio mnogo obaveza, oko mene su ostali ljudi koji ih razumeju i koji su me sad pustili znajući da ću da im se vratim. Moj fokus je na poslu, jer to volim. A lepa strana ovog posla jeste da se i te kako prožima s privatnim životom. Živim na faksu, izuzetno volim drugare s klase i profesore, radujem se kad odlazim u pozorišta i srećem se s kolegama. Imam sreću da život ne delim na rad i na uživanje nakon rada. Sve je to jedno.

MEKDONALOVA I DODS – SAMO NA FOX CRIME KANALU!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Nemanja Miščević

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement