Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Dragana Mićalović NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE! Evo i ZBOG ČEGA!

Unu nećemo gledati u nastavku serije…

Published

on

Dragana Mićalović u seriji „Igra sudbine“ ostvarila je ulogu Une Hristić koja je preko noći postala i jedna od najomiljenijih junakinja na domaćem TV nebu. Međutim, za sve gledaoce popularne serije sledi veliki ŠOK! Dragana Mićalović saopštila je da u novoj sezoni zvanično napušta seriju i oprašta se od lika Une.

– Ja ne nastavljam snimanje serije, otkriva Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče.

Ona priznaje da se sa Unom srodila jer imaju i te kako dodirnih tačaka.

– Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli – iskreno kaže glumica.

– Ceo život se vodim mišlju da je sve u dobroj organizaciji. Međutim, ili me život demantuje ili ipak nemam dobru organizaciju. Proteklih par godina, vrlo mi teško ide uklopiti sve. Odricanje je sastavni deo ovog posla, pa tako i ovi izbori nose veliku težinu. Prošlog semestra nisam bila redovna, zbog rada na predstavi “Neki to vole vruće” čija me premijera očekuje početkom februara u Nišu. Ali radujem se i jedva čekam da se vratim svojoj klasi.

Advertisement