Connect with us

Domaće serije

KO želi da se VRATI u seriju IGRA SUDBINE, a Žarko Jokanović neće ni da čuje! Da li je to ONA?

Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Jelena Đukić ili Ivana Dudić?

Published

on

Igra-sudbine-treca-sezona

Iznenađenjima nikad kraja, kada je reč o seriji “Igra sudbine”. Treća sezona još nije počela da se emituje, a popularna sapunica nam je već servirala nekoliko šokova. I to, moglo bi se reći, većih od onih koje nam Žarko Jokanović servira iz večeri u veče, evo već dve pune godine.

Nakon što je Jelena Đukić povukla nogu i prva obznanila da neće reprizorati ulogu Višnje, Adine kućne pomoćnice i prijateljice, počele su da se javljaju i njene ostale kolege. Pa tako u nastavku nećemo gledati Ivu Štrljić, čija je Dijana Erski bez sumnje bila jedan od najomiljenijih likova u seriji, Ivana Dudić (Nora), Miki Damjanović (Doda)…

Mada je scenarista izjavio da je reč o sporednim ulogama, pod budnim okom medija ispraćen je svaki od ovih odlazaka. I svi su digli prašinu u javnosti. Publika je negodovala, posebno kada je reč o Ivi Štrljić, jer mnogi ne mogu da zamisle “Igru sudbine” bez njenog “doviđence”. Ipak, najveći šok je usledio juče nakon što je Dragana Mićalović objavila da nećemo gledati ni njenu Unu u trećem ciklusu.

– Ja ne nastavljam snimanje serije – otkrila je, Dragana, ne želeći da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče. – Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je, takođe, odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli.

Odlaskom Dragane Mićalović, koja u početku jeste igrala sporedan lik, ali ju je publika vrlo brzo zavolela zbog čega joj je Jokanović proširio ulogu, učinivši je jednom od tri glavne ženske, noseći stubovi “Igre sudbine” ozbiljno su poljuljani. Jer, jedan od njih je svakako je Luka, koga igra Stevan Piale, a bez Une i njihove ljubavi priča je prinuđena da promeni pravac.

Stevan je, takođe, izjavio kako je pristao da se pojavi u nastavku samo ukoliko njegova uloga bude smanjena. Sva je prilika da ćemo se sa Lukom slabije viđati. Nova producentska ekipa najavila je dolazak 20-ak novih likova, a među njima će verovatno biti neka nova “Una” koja će popuniti prazninu u Lukinom srcu.

Zanimljivo je to da je neko od “pobegulja”, glumaca koji su napustili “Igru sudbine” zarad novih angažmana, poželelo da se vrati. Žarko Jokanović podelio je juče na “Instagram-u” sa pratiocima kako bi neke “face” da se vrati u redove Kanačkih i Ožegovića:

– Sad bi da se vrate neke face – podvili repove, k’o male mace – napisao je Žarko, uz zvuke italijanske pesme “Bella ciao”, jasno stavljajući do znanja tim osobama da nema ništa od povratka.

Igra-sudbine-treca-sezona-2

Zanimljivo je to da je ovaj status osvanuo nedugo nakon objavljivanja vesti da Dragana Mićalović napušta “Igru sudbine”, zbog čega su mnogi pomislili da se njegov komentar odnosi na crnokosu glumicu.

Međutim, kako je Dragana već ugovorila angažman u novoj seriji, koju počinje da snima u februaru, biće da ona nije ta “maca”. A budući da Jelena i Iva takođe imaju ugovorene nove TV angažmane, ali i to da se Miki priključio seriji “Kolo sreće”, postavlja se pitanje na koga je onda mislio Žarko. Da nije još neko napustio “Igru sudbine”, a da to još ne znamo? Mnogi glumci još nisu stali pred kamere, a među njima je i Matea Milosavljević. Pojedini fanovi tipuju na nju, a vi?

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram / Promo Prva

Advertisement