Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA dobija NASTAVAK! Druga sezona donosi POTPUNU KATABAZU! Evo i KAKO!

Jedan lik će oživeti! A evo i KO!

Published

on

Crna svadba serija je koja bez sumnje obeležila televizijsku 2021. godinu, a koja bi uskoro trebalo da dobije nastavak.

Jedinstveni projekat nastao je iz saradnje Strahinje Madžarević i Nemanje Ćipranić, a u glavnim ulogama gledali smo sjajne Jelenu Đokić, Anastasiju Đurović, Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Veliko interesovanje gledalaca nije jenjavalo tokom pet nedelja emitovanja na TV Superstar i na RTS.

Kako će izgledati nastavak, još nije poznato, a scenarista Strahinja Madžarević u razgovoru za naš portal otkrio je da bi voleo da serija kulminira potpunom katabazom. Naravno, to je samo njegova vizija onoga kako bi on zamislio veliko finale serije, a da li će tako biti i u stvarnosti, tek ćemo videti.

Međutim, detalj koji je sve zainteresovao jeste “udica” koju je gledaocima na Instagramu “bacio” glumac Nebojša Milovanović koji je u prvoj sezoni tumačio lik inspektora Igora Blagojevića. Njegov junak nije preživeo, ali on je najavio svoj povratak u nastavku.

„Sve je moguće“, napisao je glumac na Instagramu.

 

 

Vlaška magija, koja se smatra izuzetno moćnom, oduvek je privlačila veliku pažnju, pa ne čudi što je priča mladih autora podigla prašinu. Mitra više nema, ali novo zlo je tu. „Crni vojvoda“ samo što se nije vratio. Ko je on, možda odgovor dobijemo u drugoj sezoni, kao i angažmanu sjajnog glumca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Firefly

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement