Connect with us

FILM

SLUGA dobija NOVI RIMEJK! KO će u KINI glumiti Miloša Bikovića?

Kinezi poludeli za filmom u kom glavnu ulogu igra poznati srpski glumac

Published

on

Sluga Kina

SLUGA dobija NOVI RIMEJK! KO će u KINI glumiti Miloša Bikovića?

To da je kompanija Sony Pictures International Productions otkupila prava za rimejk na engleskom jeziku ruske komedije „Sluga“ u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković, znamo od ranije. Međutim, sada je otkriveno da će uskoro početi i snimanje kineskog rimejka inače najgledanijeg filma u celoj istoriji ruske kinematografije.

– Producenti iz Kine su otkupili prava na film. Uskoro će se organizovati kasting za glavnog junaka Grišu koga u originalu igra Biković – poručio je za Informer neimenovan izvor blizak poznatom srpskom glumcu. A mi se već pitamo ko će biti kineski Miloš Biković?

Kompanija Soni je osigurala prava za adaptaciju ruskog filma Sluga, ne samo za englesko govorno područje, već i za meksičko, indijsko, južnokorejsko, japansko, špansko i italijansko, dok je prava za francusko tržište preuzeo SND Films, a za poljsko Monolith Films.

Najgledaniji ruski film je režirao Klim Šipenko, a u glavnoj ulozi je vodeći srpski glumac Miloš Biković, naglašava. U pitanju je komedija o oligarhovom razmaženom, drskom sinu. Da bi ga prizvao pameti, otac unajmljuje glumce i sina vraća u prošlost, kao kmeta u selu iz 19. veka.

Film je premijerno prikazan 2019. godine i zaradio je skoro u ruskim bioskopima i blizu dva miliona od prikazivanja u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Izraelu i drugim delovima sveta.

„Od trenutka kada smo pogledali Slugu, znali smo da je poseban“, rekla je Lejn Klajn, šef ogranka za međunarodnu saradnju kompanije Soni Pictures International Productions. „Izuzetno smo zadovoljni što smo dobili mogućnost da ovaj film prilagodimo novoj publici za koju sam sigurna da će biti podjednako oduševljena kao i ruski filmofili.“

Jedan od producenata filma Sluga, Edvard Ilojan, veruje da će ova priča o glavnom junaku koji je lišen svih pogodnosti savremenog života sigurno odjeknuti i pred međunarodnom publikom isto kao i u Rusiji.

Veoma smo srećni što su strani filmski autori takođe obratili pažnju na ovu ideju i odlučili da je adaptiraju i za svoje zemlje“, dodao je Ilojan. „U savremenom svetu prepunom raznoraznih naprava i društvene nejednakosti … ovo vraćanje u prošlost pomoglo je junaku filma, a zajedno sa njim i gledaocima, da ponovo nauče kako treba komunicirati sa ljudima, kako pronaći pravog prijatelja i naći ljubav.“

„Mnogo nam se dopao Sluga koji je, u stvari, zabavna mešavina Trumanovog šoua i klasične francuske komedije Posetioci“, tvrdi Rami Džimenet iz kompanije SND Films. „Jedva čekamo da u ovu ‘divnu priču’ dodamo malo francuskog šmeka.“

„Monolit films“ počeće snimanje rimejka na poljskom jeziku u avgustu 2022. godine.

Ovu međunarodnu prodaju organizovala je ruska distributerska i producentska kuća Central Partnership. Izvršni direktor Vadim Vereščagin naglašava da potpisivanje ovih sporazuma predstavlja ogroman uspeh i još jedan dokaz da je dobra i razumljiva priča ono što je najvažnije u filmskom stvaralaštvu.

„Siguran sam da će sve adaptacije filma Sluga biti prihvaćeni kod publike, kao i da će produkcijskim studijima doneti uspeh na blagajnama.“

ZOVITE ME KET (Call Me Kat): Novi HIT sitkom SAMO na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement