Connect with us

Domaće serije

BLOK 27 stiže na male ekrane! Evo KADA i na KOM KANALU je premijera nove DOMAĆE SERIJE!

Kakve sve tajne kriju novobeogradski blokovi?

Published

on

Blok 27 serija

Blok 27 nova je domaća serija nastala pod okriljem produkcijske kuće Firefly u saradnji sa Telekomom Srbija. Reč je o seriji Ivana Kneževića koja nas vodi u skriveni svet tinejdžera koji pokušavaju da razreše tajne priče novobeogradskih blokova. Premijerno, serija stiže na kanal Superstar 11. februara, i prikazivaće se petkom od 21.00.

Blok 27 nam donosi priču o napetoj tinejdžerskoj istrazi misterije novobeogradskih blokova koja seže decenijama unazad. Ovo je priča o modernim tinejdžerima – Milici, Bogdanu, Darku i Rastku. Ovo je priča o njihovoj borbi sa brojnim generacija koje su imale tajne. Ovo je priča o preprekama i problemima koje nisu izazvani, već nasleđeni.

Radnja serije započinje od trenutka kada tinejdžer nestane u surovim blokovima Novog Beograda. Njegova sestra bliznakinja, koju ignorišu zbunjeni roditelji i neefikasna policija, otpočinje vlastitu istragu.

Rediteljka Milica Tomović otkrila je zašto se raduje seriji „Blok 27“.

– Producent je „Fajerflaj“, a izvršnu produkciju radi „Baš Čelik“. Koreditelj Momir Milošević je vrlo talentovan momak koji je poznat po horor ostvarenjima, od kratkih filmova do dugometražnog. Nemam veze sa horor žanrom i ubrzano učim. Strašno je i uzbudljivo u isto vreme. Serija se bavi tinejdžerima i imamo glavnu četvorku mladih glumaca koji imaju između 13 i 15 godina i svi su fantastični – izjavila je mlada rediteljka.

ZOVITE ME KET (Call Me Kat): Novi HIT sitkom SAMO na kanalu FOX LIFE

Katarina Marković, koju smo voleli u ulozi Roze u humorističkoj seriji „Agencija za SIS“, nedavno je istakla da je posle ove role, koju je mnogo volela da igra, veliki izazov bio da je reditelji prepoznaju i kao dramsku glumicu.

– U seriji „Blok 27“ dobila sam veoma zanimljivu ulogu koju sebi nikada ne bih dala, ali srećna sam što je drugačija i što me reditelji i tako vide. Igraću depresivnu majku – rekla je glumica.

Kuriozitet „Bloka 27“ je taj što kvart pod tim brojem u stvarnosti ne postoji, a na gledaocima je da tokom 2022. otkriju gde se nalazi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Firefly

Izvor Film i TV

Advertisement