Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Gledamo li RITERA u trećoj sezoni? Iznenadićete se!

Šta će se desiti sa Riterom?

Published

on

Igra sudbine Riter

Igra sudbine do sada nam je donela zapleta i raspleta kao sve sapunice ikada emitovane. Jedino što još nismo videli, a nije isključeno da hoćemo jeste da bi Ada Kanački mogla biti i otac. I ono što je nekada bila najpopularnija pošalica za latinoameričke telenovele, polako postaje srpska stvarnost. A time domaća produkcija pre svega treba da se ponosi, jer konačno u Srbiji na srpskom jeziku imamo serije koje obaraju sve rekorde gledanosti. A „Igra sudbine“ prednjači u tome.

E, sad, šta nam donosi treća sezona. Kao što smo već videli, velika završnica je pred nama. Drugi ciklus gledamo ove i jednim delom nedelje nakon te, nakon čega sledi presek. Radnja se seli godinu u budućnost, a akcenat serije je sada više na mlađoj generaciji, koja bez saveta i mudrog vođenja od strane Ade Kanački ne bi daleko dospela.

Međutim, šta će biti sa negativcima? Ko ostaje, a ko odlazi? Tomas Bruner, Riter, Donka, Zvonimir, Sofija i još poneki u prethodnih 400 epizoda vodili su kolo bez stajanja. A ko će od njih to kolo nastaviti da igra.

Za sada jedina proverena informacija odnosi se na glumca Arsenija Tubića, čiji će Riter biti deo druge sezone.

– Ne znam koliko smem sada da otkrivam, ali kada smo dobili vest da će nastavka biti bio sam iznenađen jer je za mene ta priča u tom trenutku bila završena, a onda, odjednom, idemo dalje. Pozvali su me, pitali da li sam zainteresovan, i sve u svemu – snimamo dalje – rekao je Arsenije i ne znajući da je tim i nama otkrio jednu važnu informaciju – Riter se vraća u trećem ciklusu serije „Igra sudbine„.

Nakon dramatičnog susreta sa Adom Kanački, ne sumnjamo da će se stvari promeniti iz korena. Ona zna za sve njegove prljave poslove, ali zna i nešto što ono nije znao – da je Bruner ubio njegovu majku. Kako će ovo saznanje uticati na mladog Ritera. Iz prethodnih epizoda već smo videli da je zlo preduboko ušlo u njega i da se malo toga može spasti kod ovog čoveka.

Osim ako niste Ada Kanački. Koji će biti Riterov pravac u daljim epizodama, to se ne zna. Ono što je sigurno jeste to da neko sa toliko krvi na rukama ne možeproći nekažnjeno. Zatvor mu sledi. A šta će biti posle toga? Hoće li i dalje biti najveća Adina glavobolja ili će promeniti stranu – videćemo.

BONUS VIDEO PRIVATNI DETEKTIVI (Private Eyes): Peta sezona stiže na FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement