Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Otkrivamo: Da li ćemo DRUGU sezonu ZAISTA gledati u APRILU ili…

Ovo je tačan datum premijere serije „Tajne vinove loze“

Published

on

Tajne vinove loze definitivno je serija od čijeg se povratka mnogo očekuje i čijih 36 epizoda gledaoci mnogo očekuju. Međutim, kada ćemo imati priliku da pogledamo premijeru druge sezone još nije jasno, a ni poznato.

Tračak nade dala nam je vest koja stigla sa kanala Superstar da će od 31.januara emitovati reprizu prve sezone serije i to radnim danim od ponedeljka do četvrtka 21.00 terminu na koji smo već navikli. A da li će to značiti i da ćemo po završetku prve odmah, negde od početka aprila (4. aprila najverovatnije) gledati i nastavak – još se ne zna.

Da bismo proverili ovu informaciju raspitali smo se na nekoliko adresa. Iz Telekoma smo dobili najprecizniji mogući odgovor, koji nam, nažalost, najmanje i otkriva, a on glasi – ove godine.

– Ono što sigurno mogu da vam potvrdim je to da je nećemo gledati u februaru – poručio je naš izvor, smatrajući da bi emitovanje moglo da bude po završetku reprize prve sezone, ali da je poslednji sud na Telekom Srbija. Ako se tome doda i izjava Marka Novakovića, urednika serisjkog programa RTS-a, na kom će se serija takođe emitovati, a koji je za naš portal otkrio da ćemo pre „Tajni vinove loze“ gledati i „Junake našeg doba“ i niz drugih serija kao što su druga sezona serije „Močvara„, a zatim i „Klan„, termin za „Tajne vinove loze“ tom logikom ne bi se raščistio pre druge polovine marta.

Sve to nas navodi na zaključak da drugu szonu serije „Tajne vinove loze“ gledamo u aprilu ove godine.

BONUS VIDEO PRIVATNI DETEKTIVI (Private Eyes): Peta sezona stiže na FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb

Izvor: Film i TV

 

 

Advertisement