Connect with us

Domaće serije

ŠOK! I Pavle Jerinić napušta seriju IGRA SUDBINE? Bez Matije u TREĆOJ SEZONI?

Posle Une ostajemo i bez Matije?

Published

on

Igra sudbine Pavle Jerinić

Igra sudbine ne prestaje da nas iznenađuje. Treća sezona se uveliko sprema. Snimanja su počela pre više od mesec dana, a promene koje će nas sačekati u novoj sezoni nižu se jedna za drugom. Nakon što smo saznali da u drugoj sezoni nećemo gledati Višnju, Dodu, Unu, Dijanu Erski, izgleda da se ekipi otpisanih pridružuje i glumac Pavle Jerinić čiji je Matija bio stub oslonac ekipe negativaca od prve epizode.

Budući da se Pavle još nije pridružio ekipi na setu, i da je prethodni period posveti snimanju strane serije „Predstraža„, a već je prošlo skoro dva meseca snimanja sasvim je izvesno da Matiju nećemo gledati u novim epizodama, i da ćemo se uskoro oprostiti od još jednog junaka serije „Igra sudbine“.

Kako se snimanjima nije pridružila ni Matea Milosavljević postavlja se pitanje hoće li ovaj dvojac imati teatralan završetak u seriji koja im je donela veliku popularnost i da li će na njih dostojan način okončati učešće u najgledanijoj seriji tokom protekle dve godine.

Žarko Jokanović među starim likovima, najavljujući to šta ih čeka u novim epizodama, nijednom nije pomenuo koja je Matijina sudbina zahvaljujući čemu imamo samo razlog više da u Matije u nastavku nema.

Hoće li se isti scenario odigrati i sa Sofijom? Saznaćemo u novim epizodama serije „Igra sudbine“, čija nas treća sezona očekuje već od 4. februara.

 

BONUS VIDEO PRIVATNI DETEKTIVI (Private Eyes): Peta sezona stiže na FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement