Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Evo KADA počinje SNIMANJE!

Evo čime se bave nove epizode!

Published

on

Crna svadba

Crna svadba se vraća na male ekrane. Kako saznajemo, odnosno, kako su to otkrili autori serije Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, koji ovih dana slave još jedan veliki uspeh, a to je uvrštavanje serije „Crna svadba“ u program Berlinalea, misterija koja je oduševila Srbiju najverovatnije počinje da se snima tokom ove godine.

Druga sezona, kako oni poručuju, vodi nas na novi nivo borbe dobra i zla, koja je započeta u drugom delu prvog ciklusa. Ipak, fokus neće biti samo na jednoj liniji priče. Ovog puta, serija nas ponovo vodi u prošlost, ali sada u 2002. godinu, u trenutak kada je prestala da postoji Republika Jugoslavija. „Crna svadba“ prema njihovim rečima ostaće na tragu misterija iz prve sezone, pa uzbuđenje neće izostati.

Serija će se u novim epizodama baviti Petrovom prošlošću, pa ćemo malo više saznati o njegovom životu i verovatno o tome šta je sve doprinelo tome da izgubi sina.

Sa druge strane neće izostati ni zločin kao centralna tema ove krimi serije, a u novim epizodama Petra i njegove kolege očekuje i novi slučaj.

Uzbudljiva, neizvesna, pomalo i zastrašujuća, serija Crna svadba kao prvi psihološki horor triler još od kultnog filma Leptirica, domaću serijsku ponudu, nesumnjivo čini bogatijom.

Advertisement