Connect with us

Domaće serije

TOP 5 SVE domaće serije koje ćemo gledati OVOG PROLEĆA na kanalu SUPERSTAR!

Treća je veliko iznenađenje!

Published

on

Domaće serije 2022

Domaće serije tokom poslednje dve godine doživele su pravi bum. Pogotovo kada je reč o produkciji Telekoma Srbije i projektima premijerno prikazanim na kanalu Superstar. Teško je i nabrojati sve serije koje smo prethodnih godina imali priliku da pogledamo na ovom kanalu, a činjenica da ih je sve više.

Državni službenik“ serija je koja je pokrenula niz koji nesmanjenim intenzitetom traje do danas. Ove godine imaćemo priliku da pogledamo treću sezonu „Državnog službenika“ i to negde na proleće, a to će, kako saznajemo biti samo jedna od barem pet serija koje nam stižu na male ekrane narednih meseci. A ne sumnjamo da će ih biti čak i više.

Ono što nam predstoji već od 19. februara jeste premijera tinejdž horor serije „Blok 27“ koja će se prikazivati, kao i većina Superstar premijera, u prajmtajm terminu vikendom od 21.00.

Saga o izgubljenom novobeogradskom bloku, međutim, neće biti i jedina koja će nam prekratiti predstojeće hladnjikave dane dok čekamo dolazak proleća. Kako saznajemo, ove TV sezone ćemo, ne nužno ovim redom, na kanalu Superstar gledati i sledeće serije – Močvara 2, Klan 2, Zlatni dečko, Državni službenik 3, Tajne vinove loze 2.

Uzmu li se u obzir ovi naslovi ne sumnjamo u to da će i ostatak godine biti sjajan.

MOČVARA 2

Novih 10 epizoda, koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okružnih ubistava, ali istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojno naslednika u liku Atile Varge koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja nove priče “Močvare” je smeštena u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. U novim epizodama publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja i kako je spreman da prašta, kao i šta će se sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Pored osveženja u novim vojvođanskim glumcima, poput Roberta Ožvara, tu su i Miloš TimotijevićSonja Kolačarić i Marko Janketić.

KLAN 2

Kada krimi grupe zarate zbog novca, pojedince jedino spasava stvaranje „Klana“. Uprkos preprekama, u nastavku pratimo uspon već dobro poznatog klana i napredovanje njegovih članova u kriminalnoj hijerarhiji. Motivisani novcem i prestižom vođe klana – Šok i Paša usavršavaju svoje poslove. U drugom delu upoznajemo njihove slučajne i namerne saučesnike, ali i nove izvore zarade – otmice bogataša.

ZLATNI DEČKO

Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3

Okosnica novih 12 epizoda, koje su pisali Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, biće korona virus. Nastavak „Državnog službenika“, ponovo u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, biće sniman u Beogradu, ali i u Istanbulu. Emitovanje serije autora Predraga Gage Antonijevića i Dimitrija Vojnova planirano je sledeće godine na kanalu Superstar TV.

– Serija se bavi samim početkom korone, kada nismo znali šta nas čeka. Ima tehničkih detalja koji su komplikovani, jer smo tada imali lokdaun i ulice su bile mnogo praznije nego sada. Pokušavamo realno da dočaramo to vreme, ali nije lako zaustavljati saobraćaj.

Verujem da će gledaocima pored osnovne priče biti zanimljiv i taj mali podsetnik na vreme u kome smo svi bili u većoj panici nego što smo sada, upravo zbog neizvesnosti koju je bolest nosila. Zanimljivo je što još ne znamo šta će biti odgovor na koronu, kao što ni tokom serije nećemo taj odgovor uspeti da dobijemo – objašnjava reditelj Miroslav Lekić.

Naši stari znanci iz BIA ipak će se uhvatiti u koštac sa bolešću i stići čak do istočne granice Evrope.

– U Istanbulu će se odvijati dve epizode. Do sada nam je glavni objekat bio Beograd, a ovog puta idemo u Istanbul da sedam dana snimamo. Taj grad je ekstremno atraktivan, pre svega vizuelno, a i po tome što je središte puteva istoka i zapada, gde se mnogo toga dešava, pa smo ga uvukli u našu priču – kaže Lekić.

TAJNE VINOVE LOZE 2

Kao što smo već pisali druga sezona prvenstveno će se baviti romansom Vuka i Vere. Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica. Dragana Mićalović kao Verina majka već nas je raspametila. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo) prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju će nam u seriji dočarati Vanja Milačić.

Međutim, biće zanimljivo i u domu Smiljanića. Biće it u vremenskih putovanja. Videćemo Verine roditelje. Kao što smo već pisali, Verinu majku glumi Dragana Mićalović, dok će ulogu Verinog oca u mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić.

A kako Verina majka izgleda u mladosti PROČITAJTE OVDE.

Kako saznajemo, u novoj sezoni biće mnogo više flešbekova iz mladosti Tomovića, pa ćemo se mnogo družiti sa Vukom, Zoranom i Anitom kada su bili klinci.

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo/Miša Obradović/Adrenalin/Telekom

 

Advertisement