Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KADA će se MILA PORODITI! I da li će dobiti SINA ili ĆERKU?

Za sve ljubitelje omiljenog TV para stižu SJAJNE VESTI!

Published

on

Igra sudbine 3 Olja Lević

Igra sudbine već duže od dve godine apsolutni je hit koji ne silazi sa trona najgledanije domaće serije. Iz nedelje u nedelju, avanture Kanačkih i Ožegovića prati bar milion gledalaca, zahvaljujući čemu je ova serija nagledaniji domaći TV program u kontinuitetu. Pored toga što je i najduže emitovan. A da smo daleko od kraja to znamo već svi.

Iako se druga sezona bliži kraju, treća je odmah iza ugla. I čeka nas spremna, što bi se reklo – kao zapeta puška. A kada opali, barem prema onome što se može zaključiti na osnovu reči scenariste Žarka Jokanovića i glumačke ekipe – nećemo znati šta nas je snašlo.

Novinarski tim našeg portala posetio je pre nekoliko dana set treće sezone i tamo otkrio mnogobrojne zanimljivosti. Jedna od glumica sa kojima smo razgovarali bila je i Olja Lević koja u seriji tumači lik jedne od glavnih junakinja, svi znamo, Mile Galić.

Olja nam je otkrila mnogo zanimljivosti o predstojećim epizodama, ali podelila je sa nama i jednu važnu novost kada je reč o završetku aktuelnog ciklusa, a ona se odnosi na Milin trenutni status koji se može nazvati „drugo stanje“.

Naime, zanimalo nas je kada će se Mila konačno poroditi i ostvariti i kao majka, i naravno, da li će ona i Aleksa dobiti sina ili ćerkicu.

Igra sudbine 393. epizoda

– Još nisam imala priliku da u novoj sezoni stanem pred kamere sa detetom koje bi trebalo da glumi Aleksino i Milino dete u trećoj sezoni, odnosno u onom periodu kada je beba već porasla i starija je godinu dana. Jednostavno, još nisu došle na red te scene za snimanje. Ali vi ćete svakako dobiti odgovor na vaše pitanje pre nego što zađemo u treći ciklus. Scenu sa Milinom bebom videćemo u poslednjoj epizodi druge sezone, a da li će dobiti sina ili ćerku, to još ne mogu da vam otkrijem – poručila je lepa glumica, priznajući da su nju, kao i njene kolege, prilično inspirisali novi glumci i likovi koje ćemo gledati u novim epizodama.

– Doneli su potpuno novu energiju i osvežili i nas i seriju – iskrena je Olja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Film i TV

Advertisement