Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Dijana Erski NE ODLAZI iz serije! A dobija i pojačanje! Stiže SILVANA?

Evo KO će je glumiti!

Published

on

Igra sudbine ulazi u finalnu nedelju druge sezone. Do četvrtka gledamo poslednje 4 epizode serije koja ne prestaje da intrigira domaću javnost, a zatim u petak – bomba! Premijera treće sezone i početak emitovanja novih 165 epizoda.

O tome šta nas i ko nas očekuje u nastavku pisali smo već nekoliko puta. Sada vam, međutim, donosimo jednu informaciju koja bi mogla po običaju da zavrti inače prilično turbulentnu radnju serije i povede je u nepredviđenom pravcu. Naime, već smo pričali o tome da je glumica Iva Štrljić napustila serijal, i da se neće pojaviti u novom ciklusu.

Međutim, to ne znači da smo ostali i bez Dijane Erski. Ne, neće se pojaviti nova glumica koja će Ivu zameniti u ovoj roli, jer realno, to više niko ne može ponoviti. Ali, Dijana Erski, barem ako je suditi prema onome što smo mi otkrili prilikom posete setu, posredno bi i dalje mogla biti deo „Igre sudbine„.

Naime, glumica Jelena Jovičić nam je u razgovoru otkrila nešto više o liku koji će tumačiti, naravno, izbegavajući da oda bilo koju informaciju koja bi mogla da pokvari iznenađenje obožavaocima serije.

– Tumačiću jedan veoma živopisan lik, koja će najviše interakcije imati sa junakom kog u seriji tumači Miroljub Turajlija (lik Dobrice). Gledaćemo je u Kan Holdingu, biće uvek tu gde je najdinamičnije, a ono što je zanimljivo je da je to junakinja sa kojom samo se u seriji već svi dobro upoznali. Ona je tu od početka serije, ali je do sada nikada nismo videli – otkrila nam je Jelena, a mi smo se zapitali ko bi mogla biti ta žustra junakinja, brzog i opasnog jezika i britkog uma, svedok svih aktuelnosti i tračeva u Kan Holdingu, za koju znamo već dve godine, a nikada je nismo videli. I čini nam se da je sasvim jasno – stiže Silvana!

Verna telefonksa drugarica neuništive Dijane Erski koja će u njenom odsustvu održavati radnu temperaturu uvek na korak od ključanja.

Međutim, ono što nam je još zanimljivije jeste to da li će se uloge sada okrenuti? Odnosno, hoće li Dijana Erski biti Silvanina telefonska drugarica kojoj će ona prenositi svaki trač koji je saznala? I da li to znači da će na ovaj način Dijana Erski i dalje biti deo serije?

Jedva čekamo da otkrijemo!

VELIKI SKOK (The Big Leap): mjuzikl i dramedija SAMO na kanalu FOX LIFE

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement