Connect with us

Domaće serije

TOP 10 Sve domaće serije koje dobijaju DRUGU SEZONU! Stiže TAJKUN 2, ali to nije SVE!

Ovih 10 serija dobija drugu sezonu, a tu je i jedna BONUS!

Published

on

Domaće serije (1)

Domaće serije online, najbolje domaće serije, domaće serije 2022, nove domaće serije… nekada bi ovo bio podrazumevan početak pretrage omiljene serije na računarima, budući da se tokom prethodne decenije pojavilo svega nekoliko naslova koji su uglavnom bili dostupni na internetu. Međutim, produkcija domaćih serija do te mere se intenzivirala tokom prethodne tri godine, da gledaoci retko imaju potrebu da omiljenu seriju gledaju online. Zahvaljujući tehnologiji “premotavanja” i činjenici da su sve serije uglavnom dostupne na malim ekranima u premijernom ili repriznom terminu, za ljubitelje TV programa stiglo je vreme uživanja.

Nešto od ponude je kvalitetnije, nešto slabije, ali činjenica da je od 2020 do danas svako našao nešto za sebe u bogatoj lepezi TV serija koje su poput cunamija zapljusnule naše TV predajnike. Nećemo nabrajati koje su to serije, ali hoćemo one koje nas sa drugom sezonom očekuju ove ili sledeće godine. Pa, da krenemo redom. Predstavljamo vam najbolje domaće serije koje nam se vraćaju sa drugom sezonom.

1. Tajkun

Druga sezona serije “Tajkun” zvanično nije naručena, ali prema našim saznanjima i na osnovu razgovora sa scenaristom prvog ciklusa Đorđem Milosavljevićem, pouzdano znamo da se na scenariju odavno radi i da je priča na korak od realizacije. Kao što znamo prva sezona koja je imala 10 epizoda zamišljena je kao kompletna, zaokružena priča, ali kraj je ostavio neka neodgovorena pitanja koja ostavljaju prostora za nastavak. Dva glavna su, naravno – hoćemo li u novim epizodama videti Anicu Dobru u roli Bojanove majke, i da li je Vladan preživeo?

2. Pevačica

Pevačica-Nikola-Rakočević

Pevačica druga sezona samo što nije počela da se snima. Prva klapa pada najverovatnije već na proleće, a kako smo saznali Milicu Pavlović gledamo i u nastavku. Ovog puta u flešbekovima se vraćamo u prošlost i objašnjavamo povezanost glavnih junaka kroz generacije godinama unazad. Estrada, međutim, neće biti u fokusu, već se u prvi plan stavlja borba dobra i zla, a serija dobija obrise prave fantazije. Kada je reč o emitovanju, moguće je da ćemo novi ciklus gledati već na jesen.

3. Klan

Klan

Nastavak serije “Klan” samo što nije. Nove sezone vode nas korak napred sa Šokom i Pašom u njihovom pohodu na tron srpskog podzemlja. Krimi tandem širi svoje poslovanje, gradi novi klan i polako iz igre uklanja sve one koji bi mogli da zasmetaju u realizaciji njihove ideje. Među njima i Bubona. Takođe, Šok i Paša imaju novu ideju kako da na brzinu zarade novac. Otmice bogataša pokazaće se kao pouzdan izvor lakog keša…

4. Crna svadba

Crna svadba (10)

Druga sezona serije koja je oduševila domaću publiku zvanično još nije dobila zeleno svetlo, ali sasvim je izvesno da ne postoji šansa da ga ne dobije. “Crna svadba” bila je jedna od gorućih tema o kojima se pričalo krajem prošle godine, a scenario za drugi ciklus već je u razvoju. I već su poznati i neki detalji koji nas očekuju. Ponovo idemo u prošlost, ovog puta u 2002, a saznaćemo i nešto više o Petrovom životu pre nego što je izgubio sina. Ako sve bude kako je predviđeno, druga sezona trebalo bi da počne da se snima tokom ove godine.

5. Kalkanski krugovi

Kalkanski-krugovi-1

Scenario za drugu sezonu “Kalkanskih krugova” je završen, i čeka se samo “mig” da se počne sa snimanjem novog ciklusa. Budući da je glavni junak “Kalkanskih krugova” čuveni Zabran, serija se verovatno neće snimati pre proleća. U novoj sezoni očekuje nas izgradnja hotela u Zabranu, i da vidimo u kom pravcu će nas dalje odvesti priča o povezanosti glavnih junaka serije. Saznaćemo napokon i šta su, odnosno, kuda vode Kula i Bunar.

6. Drim tim

dRIM tIM (1)

Humoristička serija „Drim tim„, nastala u produkciji slavnog glumca i reditelja Lazara Ristovskog, govori o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i fudbalskom timu koji je sam sastavio od svojih jedanaest sinova. Scenario za ovu neobičnu i duhovitu priču pisao je Miloš Radović, a režiju potpisuje Dejan Zečević. Delimično je nastala na osnovu (neproverene) biografije čuvenog Zvezdarca i ljubitelja fudbala Ingeta, poznatijeg kao „zvezdarski Maradona“, a druga sezona trebalo bi da se snima ove godine.

7. Beležnica

Serija-Beležnica-Momcilo-Otasevic-i-Milena-Radulovic

Irfan Mensur koji u seriji “Beležnica” tumači jedan od najintrigantnijih likova, otkrio je jesenas da je “Beležnica” dobila odobrenje za drugu, ali i da će se sa drugim ciklusom uporedo raditi na scenariju treće sezone.

8. Močvara

Druga sezona serije “Močvara” očekuje nas ovog proleća. Novih deset epizoda „Močvare“ koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

9. Tajne vinove loze

Tajne-vinove-loze-Vojin-Cetkovic-i-Marko-Vasiljevic

Druga sezona prošlogodišnjeg najvećeg hita je snimljena, a sat do premijere samo otkucava – tik, tak, tik, tak… Za sada je izvesno da ćemo novu sezonu gledati po završetku reprise prve sezone koja se očekuje krajem meseca. Više o tome šta nas očekuje u nastavku možete pročitati OVDE.

10. Mama i tata se igraju rata

Mama-i-tata-se-igraju-rata-2

Posle velikog uspeha serije „Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević, Jadranka i drugi akteri popularne drama-komedije koja je osvojila publiku, vraćaju se na male ekrane. Neumoljivi autori serije Mama i tata se igraju rata, ni po koju cenu ne žele da razveju neizvesnost s kraja poslednje epizode. Lepu Jadranku smo ostavili u drugom stanju. „Upoznaćete novog člana naše porodice koji je jako zanimljiv i mislim da će svima ukrasti srce, kao što je i Vida, to jest Lena“, otkriva Nina Janković Dičić. „Mama i tata se igraju rata druga sezona kreće tri godine od poslednje epizode i mi pratimo sve junake, šta se njima desilo, veliko putovanje“, dodaje Gordan Kičić, odnosno Veljko Radisavljević.

BONUS: JUŽNI VETAR

Juzni-vetar-2-Ubrzanje-Milos-Bikovic

Već u aprilu ili maju kako je otkrio Miloš Avramović počinje snimanje druge sezone serije „Južni vetar“, a nakon toga biće snimljen i treći nastavak filma. U novoj sezoni radnja drugog dela filma biće pretočena u prve četiri epizode serije, a zatim će dodatno biti snimljene nove epizode u kojima ćemo konačno videti i šta se dogodilo nakon što je Maraš potegao pištolj na Crvenog.

LUCIFER – samo na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

 

 

 

Advertisement